Od strażaka do podpalacza. Trochę Grzesia ponosi.
Ale za zgaszenie tych j🤬ych pejsatych świec w sejmie- szacun.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Proputinowskimi pajacami sie jaracie a to tylko wielka szopka j🤬 go pies jak wszystkich polityków z naszego biednego i rozkradzionego przez te parszywe k🤬y kraju

żmij napisał/a:
Od strażaka do podpalacza. Trochę Grzesia ponosi.
Z Grzesia dobre, poczciwe chłopisko. Mądry i inteligentny człowiek. Niestety Grzesiu się mocno odkleił, a to go odizoluje od świata I polityki. A przy dobrych wiatrach i w miarę rozsądnej polityce i 5 % mógł uzyskać. Niestety się troszkę wyalienowal
Jak i tak se na niego glosa oddam 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Dobrze ze jego i korwina wywalili z partii, przynajmniej teraz Konfederacja jest normalną partią
Ma mój głos . Najbardziej śmieszą mnie wypowiedzi kandydatów i obiecanki ,które są nie do spełnienia z fotelu prezydenta ponieważ nie ma takich kompetencji...
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.
mariano napisał/a:
Dobrze ze jego i korwina wywalili z partii, przynajmniej teraz Konfederacja jest normalną partią
Tak normalną jak pis i po co nie? XD
Grześ musi zaglądać częściej na sadolka, ewidentnie nie brał praktyk od haitańskich murzynów podpalających swoich sasiadów od Barbecue, bo prawię przypiekł sobie gajerek. piwko za akcje gaśnicową.