👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od strażaka do podpalacza. Trochę Grzesia ponosi.
Ale za zgaszenie tych j🤬ych pejsatych świec w sejmie- szacun.
Proputinowskimi pajacami sie jaracie a to tylko wielka szopka j🤬 go pies jak wszystkich polityków z naszego biednego i rozkradzionego przez te parszywe k🤬y kraju

żmij napisał/a:
Od strażaka do podpalacza. Trochę Grzesia ponosi.
Z Grzesia dobre, poczciwe chłopisko. Mądry i inteligentny człowiek. Niestety Grzesiu się mocno odkleił, a to go odizoluje od świata I polityki. A przy dobrych wiatrach i w miarę rozsądnej polityce i 5 % mógł uzyskać. Niestety się troszkę wyalienowal
Jak i tak se na niego glosa oddam 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Dobrze ze jego i korwina wywalili z partii, przynajmniej teraz Konfederacja jest normalną partią
Ma mój głos . Najbardziej śmieszą mnie wypowiedzi kandydatów i obiecanki ,które są nie do spełnienia z fotelu prezydenta ponieważ nie ma takich kompetencji...
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.
mariano napisał/a:
Dobrze ze jego i korwina wywalili z partii, przynajmniej teraz Konfederacja jest normalną partią
Tak normalną jak pis i po co nie? XD

Grześ musi zaglądać częściej na sadolka, ewidentnie nie brał praktyk od haitańskich murzynów podpalających swoich sasiadów od Barbecue, bo prawię przypiekł sobie gajerek. piwko za akcje gaśnicową.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie