Z Grzesia dobre, poczciwe chłopisko. Mądry i inteligentny człowiek. Niestety Grzesiu się mocno odkleił, a to go odizoluje od świata I polityki. A przy dobrych wiatrach i w miarę rozsądnej polityce i 5 % mógł uzyskać. Niestety się troszkę wyalienowal
Jak i tak se na niego glosa oddam 😉
Tak to prawda. Obserwuje go od początku roku 2010. Wtedy wpadłem na nagranie pt układ wrocławski. Opowiadał na nim ciekawa historię o działaczu solidarności i kimś z wrocławskiej SB, którzy zginęli w wypadku samochodowym. Obok Grzegorza siedział i słuchał jego późniejszy wróg M. Kowalski a wszystko było nagrywane w mieszkaniu późniejszego jeszcze większego wroga Brauna tzn rabina c🤬jeckiego z Lublina. W tamtych czasach nie było w nim widać tego ultra katolicyzmu. Kiedy sie pojawił to byłem mocno zdziwiony a potem pomyślałem, że to taktyka pod politykę. I tak może być.
Tylko idiota będzie na tego Brauna głosował,każdemu głosującemu bym na 6 miesięcy dziecko z powikłaniami genetycznymi pod opiekę dał,Braun który z Polski chciałby kolonie Watykanu zrobił,z sąsiadami bym tylko więcej popsuł jak polepszył.j🤬 go i tyle
Jeezuuu! W jakim to języku?😲😲😲Umiejętność "je...nia"-też pewnie na tym poziomie!😜
[ Dodano 2025-05-08, 21:15 ]
Śmieszne jest to że ludzie skaczą se do gardeł o jakieś polityczne przepychanki a i tak na finiszu to właśnie mali ludzie zostaną wyr🤬ani i wyciśnięci jak cytryny ale no nic przekrzykujcie się dalej dla mnie w Polsce nie ma jednego polityka wartego mojego głosu i nie zamierzam głosować na mniejsze zło … dlatego jak napisałem w komentarzu j🤬 ich wszystkich może przy okazji obraziłem tez ciebie … pewno to był powód obrażenia mnie i mojego ojca ahh jakie to dojrzałe
Ja też chyba oszczędzę zelówki 18 maja! NIE MA kandydatów!😡Braun by był idealny,ale dziś,w tym ŻYMIAŃSKIM ,mafijnym świecie-wybranie Go byłoby WYROKIEM ŚMIERCI na Niego! Mam dość,od lat,głosowania,ŻEBY KTOŚ NIE WYGRAŁ!😡Kaczyński..oddał władzę BO TAK CHCIAŁ-na to wskazuje jego dalsze trzymanie przy piersi tej wszy-morawieckiego,który WYSADZIŁ PiS w powietrze,od władzy!(zaostrzeniem ustawy aborcyjnej i podpisaniem Zielonego Ładu😡)!morawiecki to koń trojański PiS-u!Za dobrze wykonaną robotę dostał od "unii" europejskiej lukratywną posadkę!😡tfusk dostał kiedyś za Smoleńsk-morawiecki dziś za odsunięcie PiS-u od władzy! Wyrok śmierci na Prezydenta Kaczyńskiego,ta Banda Trojga,ma wypisany na swoich zdradzieckich pyskach!

A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.
Symbol "narodowy/wspólnotowy" działa tylko na korzyść jednego bądź kilku państw.
Wymuszają na innych przyjmowanie śmieci z krajów 3ego świata oraz ubijanie produkcji w Europie.
Ostatnie 7 lat to zwijanie się europejskich przedsiębiorstw i firm do Azji.
Robienie interesów z Putinem to również zasługa unii.
Sami sobie kręcą batam
Działają na szkodę i przeciw własnym zasadom jakie.
Zasadom i przepisom jakie Polska spełniła wchodząc do Unii.
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.
Braun jest fałszywy jak cała reszta i o to mozna go oskarżać, ale krytykowanie go za spalenie symbolu nowoczesnej bolszewii to czysty kretynizm. "Symbolu narodowo-wspolnotowego" ja p🤬le... J🤬a flaga IV Rzeszy powinna służyć jako spluwaczka.
podpis użytkownika
NieŚmieszne jest to że ludzie skaczą se do gardeł o jakieś polityczne przepychanki a i tak na finiszu to właśnie mali ludzie zostaną wyr🤬ani i wyciśnięci jak cytryny ale no nic przekrzykujcie się dalej dla mnie w Polsce nie ma jednego polityka wartego mojego głosu i nie zamierzam głosować na mniejsze zło … dlatego jak napisałem w komentarzu j🤬 ich wszystkich może przy okazji obraziłem tez ciebie … pewno to był powód obrażenia mnie i mojego ojca ahh jakie to dojrzałe
Od słowa do słowa i wojna gotowa

Od słowa do słowa i wojna gotowa
No niestety większość naszych rodaków myśli że w postaci goryla lepiej zmierzą się z rzeczywistością no bo po co ruszyć głowa … chyba że zaj🤬 komuś z banki

Pięcioramienne gwiazdy , to nie jest nasz symbol narodowy. Sram na taki symbol i dupę sobie nim podcieram.
Pięcioramienne gwiazdy , to nie jest nasz symbol narodowy. Sram na taki symbol i dupę sobie nim podcieram.
A mnie się wydaje, że jak ktoś ma na coś wyebane, to omija to szerokim łukiem i nie zajmuje sobie głowy nawet przez sekundę tym, co go obrzydza, drażni, itp.
Dlatego w dzisiejszych czasach patola wszelkiej maści ma się tak dobrze i jest "slawna" bo poświęcamy im swoją uwagę...
Nie zgadzam się z czymś? To nie znaczy, że mam zniszczyć, osrać, spalić...