👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gaśnicą nigdy nie trzymał w ręku a gasił Ogniska nigdy nie podpalał a zapalił hehe
Immunitetu się nie zabiera tylko uchyla do konkretnej sprawy.
Flage pali, ale pieniadze z Unii juz mu nie smierdza. Niezły hipokryta.
Nudy. Nudy.
Jakby chciał wnieść coś nowego, zamiast tego pedalskiego pajacowania, to na tą flagę by się zesrał , naszczał , narzygał , zwalił konia i się spuścił...
W dowolnej kolejności.
A tak nudy.
Co miesiąc ktoś na świecie robi podobny numer i to nie za darmo. A frajerzy się podniecają.
Nudy.
Jakby chciał wnieść coś nowego, zamiast tego pedalskiego pajacowania, to na tą flagę by się zesrał , naszczał , narzygał , zwalił konia i się spuścił...
W dowolnej kolejności.
A tak nudy.
Co miesiąc ktoś na świecie robi podobny numer i to nie za darmo. A frajerzy się podniecają.

Nudy.
JoSeed napisał/a:
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.
To zwykła szmata nie flaga także ten no ...

Zagłosuję na niego jak zamiast flagi Uni spali Euro, które dostał z Uni. Przypominam na Euro też są gwiazdki
lajtek12 napisał/a:
To zwykła szmata nie flaga także ten no ...
A gdyby ktoś potraktował tak naszą flagę? Bo też ją będzie uważał za szmatę?
ta szmata nie ma statutu flagi marodowej wiec jedyny paragraf to zaśmiecanie nią przestrzeni publicznej .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie