O jezu, tak wiem, zesrałem się
A gdyby ktoś potraktował tak naszą flagę? Bo też ją będzie uważał za szmatę?
A od kiedy flaga UE jest flagą narodową?
Braun równie dobrze mógł spalić flagę homo komanda, taki sam status tej szmaty.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.[/quote
Co jak mamy mieć szacunek do wspolntoy co na nas sra ? Flagi III rzęsy też nie można palić ? Toż to też wspólnota.. lob związku radzieckiego.... myśl p🤬do
A od kiedy flaga UE jest flagą narodową?
Braun równie dobrze mógł spalić flagę homo komanda, taki sam status tej szmaty.
A gdzie wspominałam, że jest? ;]
Proputinowskimi pajacami sie jaracie a to tylko wielka szopka j🤬 go pies jak wszystkich polityków z naszego biednego i rozkradzionego przez te parszywe k🤬y kraju
Gdzie on proputinowski? Czy po prostu p🤬lisz głupoty które gdzieś tam usłyszałeś?
A gdzie wspominałam, że jest? ;]
A tutaj:
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.
Z twojego "A gdyby ktoś potraktował tak naszą flagę?" wychodzi wniosek, że szmata UE jest na równi z flagą Polski, czyli jest flagą narodową.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Od strażaka do podpalacza. Trochę Grzesia ponosi.
Ale za zgaszenie tych j🤬ych pejsatych świec w sejmie- szacun.
po prostu człowiek wielu talentów 🤣
A tutaj:
Z twojego wychodzi wniosek, że szmata UE jest na równi z flagą Polski, czyli jest flagą narodową.
Raczej mam na myśli SYMBOL wyznawanych wartości.
Raczej mam na myśli SYMBOL wyznawanych wartości.
Nie pogrążaj się dalej
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.
Flagę Ukrainy ładnie spakował i zaniósł do ambasady. Ta "flaga" unii nie ma żadnego poparcia prawnego, formalnie jest to nic nie wary kawałek szmaty dlatego stawianie go na równi z flagą państwową jest w najlepszym wypadku oznaką ignorancji, a stawianie jej obok flagi narodowej w sensie dosłownym jest umniejszaniem znaczeniu barw narodowych i stawianiu ich na równi z byle szmatą.