Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gaiseric 2025-05-08, 1:07 6
JoSeed napisał/a:

Raczej mam na myśli SYMBOL wyznawanych wartości.

Może i masz, ale z tego co napisałaś wynika co innego.

A z wartościami UE nie ma co się utożsamiać. Dzisiejsza unia pod niemieckim dowództwem to siedlisko korupcji, nieudolności, wariackiego socjalizmu i lewackiego sp🤬olenia.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Spr 2025-05-08, 1:20
Każdy polityk dostaje za darmo Grubom fure, dom, jedzenie,ubrania, i wiele innych zeczy i w h🤬j zarabia
A ja wszystko muszę sam kupić a mało zarabiam
Zgłoś
Plodus 2025-05-08, 1:59
aligator napisał/a:

Proputinowskimi pajacami sie jaracie a to tylko wielka szopka j🤬 go pies jak wszystkich polityków z naszego biednego i rozkradzionego przez te parszywe k🤬y kraju

Typie, naucz się co to jest dyplomacja. Odmowa obrażania i potępiania głowy sąsiadującego państwa to jest działanie dyplomatyczne, a nie gest poparcia.
Jest to o tyle śmieszne, bo pewnie nie wiesz, że Putin, lub jego następca prędzej czy później do nas wparuje. Europa się starzeje, poza tym nie ma ochoty na konflikty. Ludzie się nie będą godzić na drastyczny wzrost kosztów życia, żeby tylko Polskę uratować, a my nie obronimy się sami. Jesteśmy ugotowani i nic tego nie zmieni, tymczasem polaczki w proteście robią mistrzostwa świata w obrażaniu Putina, jakby od tego miało być lepiej i jakby to nie miało skutkować dociśnięciem buta, jak się w rosyjskiej strefie wpływów znajdziemy. Dokładnie to samo było sto lat temu i przez stulecie się niczego ten głupi naród nie nauczył. Też prężyliśmy muskuły i byliśmy gotowi walczyć z dwoma wrogami, licząc że nam pomogą bracia z Zachodu, a my nie oddamy nawet guzika, a w ogóle to honor najważniejszy.
Zgłoś
Apages 2025-05-08, 2:21
tottenham19907 napisał/a:

Zabrany immunitet nie hamuje w działaniu Grzegorza.

Tak cieszyli się Brytyjczycy w noc Brexitu:
Braun to jedyny POLAK w tym..egzotycznym zestawie "kandydatów"..🤮Gdyby wygrał-bardzo szybko by Go załatwili,jak Lecha Kaczyńskiego,więc nie życzę Mu wygranej..

Zgłoś
mazik13 2025-05-08, 2:25
Szacun!!Piwko się należy dla wstawiającego a dla Brauna czteropak!
Zgłoś
okmont111 2025-05-08, 2:57
Ehh kawal dobrego papieru do dupy poszedl z dymem
Zgłoś
Kutaw 2025-05-08, 3:15
Ma mój głos.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-05-08, 5:22 2
Te zarzuty wobec Brauna są delikatnie mówiąc naciągane ale zbliżają się wybory...
Donald chce się wykazać.
Zgłoś
aligator 2025-05-08, 6:19
UPAdlina napisał/a:

No cichaj, cichaj szaszka sabaczka, już dobra jest jutro kamasz na śmierdzące raciczki i na UPAiński front. Koniec wakacji w Polsce, wakat dezertera czas zwolnić.
😁

Ale cie poniosło z🤬bie masakra … no tak ale skoro nie obrałem jednej strony to muszę być Ukraińcem bo jest po drugiej stronie ale zj🤬e myślenie małego cebulaka …
Zgłoś
cedrikk 2025-05-08, 6:33
Bardzo Dobrze. Grzesiu jest bezkompromisowy.
Na debacie jako jedyny wspominal o Jedwabnem.
Z Leppera też się śmiali.
Zgłoś
aligator 2025-05-08, 6:34
Plodus napisał/a:

Typie, naucz się co to jest dyplomacja. Odmowa obrażania i potępiania głowy sąsiadującego państwa to jest działanie dyplomatyczne, a nie gest poparcia.
Jest to o tyle śmieszne, bo pewnie nie wiesz, że Putin, lub jego następca prędzej czy później do nas wparuje. Europa się starzeje, poza tym nie ma ochoty na konflikty. Ludzie się nie będą godzić na drastyczny wzrost kosztów życia, żeby tylko Polskę uratować, a my nie obronimy się sami. Jesteśmy ugotowani i nic tego nie zmieni, tymczasem polaczki w proteście robią mistrzostwa świata w obrażaniu Putina, jakby od tego miało być lepiej i jakby to nie miało skutkować dociśnięciem buta, jak się w rosyjskiej strefie wpływów znajdziemy. Dokładnie to samo było sto lat temu i przez stulecie się niczego ten głupi naród nie nauczył. Też prężyliśmy muskuły i byliśmy gotowi walczyć z dwoma wrogami, licząc że nam pomogą bracia z Zachodu, a my nie oddamy nawet guzika, a w ogóle to honor najważniejszy.

Czy po 2 wojnę św Polska kiedykolwiek była Polska ??? Czerwone macki komunizmu z jednej strony a z drugiej szwwabowo no i jeszcze cudowna hameryka zawsze wchodzimy wszystkim do dupy rozbierając nasz kraj więc nie rozumie pojęcia dyplomacji … tu jest kwestia żeby się dorwać do koryta nachapać resztkami tego co podamy którejś ze stron to tylko moje zdanie ale dla mnie niestety nasz kraj już dawno upadł ;( ja to właśnie widze tak a Ty ?
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2025-05-08, 6:46 1
Ten chasyd i jego zwyczaje są coraz dziwniejsze.
Było wielu antypolskich prowokatorów, jednak większość z nich robiła te prowokacje dość inteligentnie.
Zgłoś
aligator 2025-05-08, 7:50
mianas napisał/a:

Kochaj Rafała tak szybko go POpierają ..

Nie POpieram tego gowna skąd ten wniosek … ??
Zgłoś
JoSeed 2025-05-08, 8:01
Apages napisał/a:

...Gdyby wygrał-bardzo szybko by Go załatwili,jak Lecha Kaczyńskiego,więc nie życzę Mu wygranej..

Uuuu, grubo. Macierewicz lubi to
Ja prdle...🤦‍♀️
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2025-05-08, 8:19 3
Braun pluje na UE, podważa jej istnienie i pali flagę ale euro za bycie europosłem już nie. Jeśli to nie jest hipokryzja level hard to ja jestem papieżem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie