👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bez powodu broni nie wyciągnęli... co by nie mówić o policji, drogówka jest chyba najmniej zgniła. Mają jasne wytyczne i taryfikatory...

Nie rozumiem tego "hejtowania" policji.
Nawet jak byłem w gimnazjum, to rozumiałem że gdyby nie mundurowi, to bałbym się wychodzić z domu.
Nie wiem czy po prostu miałem szczęście, ale nie wyniosłem złych doświadczeń z żadnych spotkań z tą instytucją. Podejrzewam że po prostu jak wszędzie, jest jakiś niewielki procent, który psuje opinię całej reszcie.
Nawet jak byłem w gimnazjum, to rozumiałem że gdyby nie mundurowi, to bałbym się wychodzić z domu.
Nie wiem czy po prostu miałem szczęście, ale nie wyniosłem złych doświadczeń z żadnych spotkań z tą instytucją. Podejrzewam że po prostu jak wszędzie, jest jakiś niewielki procent, który psuje opinię całej reszcie.

Autostrada A4, odcinek Zgorzelec - Wrocław. Dobrze tak szwabom [2]
Ja tam mimo malutkich zatargów z panami policjantami nadal uważam ich za służbę potrzebną(Głupota nie popłaca). Mimo wszystko uważam że skoro już nasi przestępcy się zatrzymali to po co tak nerwowo z nimi się bawić? Co zaraz zaczną uciekać na piechotę?

@~mcmt
Jechać na RageRace golfem 2jką to niezbyt dobry pomysł
Jechać na RageRace golfem 2jką to niezbyt dobry pomysł

Ja tam podziwiam taką akcję ,bez żadnego powodu policja nie wszczęłaby tak gw🤬townego postępowania , musiało być już na nich polowanie .

Shock napisał/a:
po-je-ba-ni ! tępić to niebieskie ścierwo.
Nie lubisz niebieskiego?

RageRace na drzwiach to pewnie zasuwali tym Porschakiem wcześniej, a teraz ich dopadli, ale to tylko domysły. Tyle. Pewnie spieprzali, albo nawet nie słyszeli syren, bo tą Vectrą ledwo co ich ścigali. Oczywiście gim-kultura JP zawsze na posterunku w komentach!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie