Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-01, 8:58
a dobrze im tak, mnie nie stac na porsche to przynajmniej ich troche przeczolgali

Zgłoś
konto usunięte 2012-06-01, 9:56 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
manio49 2012-06-01, 10:05 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adasi 2012-06-01, 10:11 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-01, 10:26
Zgłoś
EdmundKemper 2012-06-01, 11:20 1
Zgłoś
veno 2012-06-01, 12:07 1
Teraz wszyscy okazują się miłośnikami polskiej policji ... ehh, swoją drogą wczoraj ta vectra mnie na pasach jebła .... 50 piw w plecy ..
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-01, 17:28
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-01, 17:43
Hehehe i prawidłowo, powtórzę po raz enty: policja was jebie na 200 %

Browar dla policajów.
Zgłoś
!Timon 2012-06-01, 18:30
Bardzo bym chciał, żeby ten filmik poszedł w świat, zwłaszcza przed euro. Niech wiedzą obywatele 'starej' UE, że nie przyjeżdżają do swojej kolonii i nie są tu bezkarni.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-06-01, 19:48
dlugowieczny napisał/a:

Tak się pocieszaj dalej. Nie wiem jak w twoim mieście, ale u mnie za każdym razem jak przyjmują nowych policjantów, to piszą na stronie ich wyuczony zawód, lub jaki do tej pory wykonywali. Otóż ostatnio przyjęli trzech ludzi z wykształceniem prawniczym, jednego po resocjalizacji, oraz nauczyciela. Nic dziwnego, że cię wyśmiał sieroto. Z czym do ludu po tym śmiesznym liceum. Przecież ty chłopie nic nie potrafisz, bo liceum przygotowuje do studiów, a skoro nie miałeś zamiaru kontynuować nauki, to trzeba było wybrać inną szkołę. Ludzie czasy milicji minęły, kiedy to każdego tłuka przyjmowano do tej formacji, więc skoro nie chcą cię przyjąć, to widocznie jesteś za cienki do tej roboty.

Po pierwsze to nie wiem czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem, ale wnioskuje, że jesteś inteligentny więc po prostu nie przeczytałeś mojego komentarza całego. Po drugie to chyba startuje z tej samej pozycji jeśli bym się ubiegał o przyjęcie do Policji co ktoś po studiach ? No chyba, że już na starcie jest naginanie rzeczywistości i promocja "co lepszych". Po trzecie to tak wiem i słyszałem, że ludzie po prawie też idą do Policji, ale chyba akurat w Policji równie ważne jest to co masz w głowie jak i sprawność fizyczna(jeśli nie ważniejsza), więc na nic takie porównanie. Po trzecie naucz się czytać ze zrozumieniem, bo wyraźnie napisałem, że nie staram się przyjąć do Policji więc nie mogą mnie nie chcieć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-01, 20:35
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-08, 23:56 1
Zgłoś
~mcmt 2012-06-09, 1:02
Adasi napisał/a:

Co tam Rage Race. Gumball!

Ale 25000usd wpisowe jest w Gumball'u ... RageRace jest lepszy pod tym względem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem