Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Otóż w Chinach obecnie są modne breloczki, z żywymi żółwikami i rybkami. Woda w której żyją "podobno" dostarcza im niezbędnych substancji odżywczych. Zwierzaki te żyją nawet kilka miesięcy. Gdzieś w internecie spotkałem się z określeniem na te breloczki, jakoby były one "Szczytem sadyzmu"... Hehe ta jasne ^^

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-04-02, 9:38 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tyler. 2011-04-03, 0:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-03, 10:53 2
Mhm, rozumiem.... mhm.... tylko jak juz zaznaczyłem wyżej, jebie mnie to. Załóż blog czy cos w tym stylu i tam pisz nikogo nie obchodzące eseje.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-03, 20:36 1
jutro w sklepach dostępne będą małe chińskie płody. Podobno po 9 msc mozemy je urodzic palcami
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-03, 20:40
Zgłoś
ritu4l 2011-04-03, 20:45 1
Zgłoś
miedziak 2011-04-03, 20:47
to takie koty bonzaj Trochę żal mi tych żółwików, też takie miałem, ale w sumie to one pospolite są, nawet u mnie na osiedlu w stawie żyją bo ktoś je wypuścił(co prawda w Polsce się nie rozmnażają, tylko przezimować potrafią), z neonkami tak samo. Pewnie ponoszą taki bajer z tydzień i wypuszczają te zwierzaki do jakiejś rzeczki czy stawku. Bardziej bym się przeją jak by jakieś zagrożone zwierzęta tak przy kluczach nosili. Zresztą jak ktoś już powiedział to pewnie ściema. A tak na koniec to dobra wrzuta
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-03, 21:02
mam lepszy pomysl - breloczki z ludzkimi k*tasami w wodzie płodowej która będzie im dostarczała niezbędnych substancji odżywczych...
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-03, 21:11 3
Zgłoś
S.O.A.D. 2011-04-03, 21:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-03, 21:43
Zgłoś
riodoro1 2011-04-03, 21:48 1
Tak serio, to samą rybe mogli by do kluczy przypiąć i tak są pod wodą.
To promieniowanie im nie służy, kiedy zaczną umierać ?
Zgłoś
feranos 2011-04-03, 21:54
Zgłoś
vampirevorador 2011-04-03, 21:57 3
A ja myślę że robią świetny interes, wiadomo że nikt nie będzie takiego breloczka używał - jest nieporęczny i dosyć niezręczny kiedy np. żółw zacznie się dusić i wierzgać podczas gdy rozmawiamy z przyjaciółmi- dlaczego w takim razie ktoś na tym zarabia? bo jak turysta z innego kręgu kulturalnego zobaczy takiego żółwia na sprzedaż to go sumienie chwyci i go kupi żeby wypuścić z tej pułapki, stąd popyt na ten produkt będzie wręcz nieograniczony i sprzeda się każda ilość jaką ktoś wyprodukuje, bo ciężko człowiekowi przejść obojętnie mając świadomość że za parę dolców może uratować stworzenie od cierpienia. Nie zdaje sobie tylko sprawy że wbrew swoim słusznym zamiarom sam napędza ten rynek i na miejsce tego co uratował, przygotuje się 3 nowe.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-03, 22:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem