Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Otóż w Chinach obecnie są modne breloczki, z żywymi żółwikami i rybkami. Woda w której żyją "podobno" dostarcza im niezbędnych substancji odżywczych. Zwierzaki te żyją nawet kilka miesięcy. Gdzieś w internecie spotkałem się z określeniem na te breloczki, jakoby były one "Szczytem sadyzmu"... Hehe ta jasne ^^

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-04-01, 18:53 86
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 18:55 5
To jest zwykły, niepotrzebny debilizm
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 18:59 1
Ciekawi mnie czy rybka ma uczucia? Jeśli tak to co czuje gdy taki losowy sadysta patrzy na nią z nożykiem w ręku i przybiera się do przecięcia takiego bryloczka
Zgłoś
ferro 2011-04-01, 19:04
@up co to jest bryloczek?
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 19:08 1
@up wiejska odmiana breloczka
Zgłoś
Tyler. 2011-04-01, 19:18 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SłodkieSkurwysyństwo 2011-04-01, 19:21
żółtki lubią takie rzeczy, pewnie jak zdechnie to żrą póki ciepłe
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 19:21 2
@up idź do zoo i pomaltretuj jakiegoś niedźwiedzia albo lwa, koniecznie weź kamerę

do Tyler
Zgłoś
Tyler. 2011-04-01, 19:52 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 20:00 5
Tyler, jesteś idiotą, nie będziemy dyskutować
Zgłoś
Tyler. 2011-04-01, 20:09 4
Zepsuty Padalec napisał/a:

Tyler, jesteś idiotą, nie będziemy dyskutować

Napisz po prostu uczciwiej że nie masz argumentów.
Napisać ze ktoś jest idiotą to każdy idiota potrafi.
Zgłoś
malutka 2011-04-01, 21:04
toc trzeba bylo z chinolami malymi .To przeciez tez bajer
Zgłoś
Angius 2011-04-01, 21:55
Tja... Coś jak te bonsai-kittens? Pierwszy kwietnia dzisiaj, jakby ktoś nie umiał z kalendarza kartki zerwać...
Zgłoś
niejakub 2011-04-02, 8:52
W takim razie jak tak można, to szukam mudżina, będę woził w bagażniku jako łopate
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem