swoją drogą ciekawy czy wina amunicji ? (możliwe że specjalnie uszkodzona) czy jednak ciapatego rusznikarza
?

Mnie bardziej interesuje to dziecko za drzwiami... chore na Progerie... wzrostem jak 6 latek a wygląda na 30 latka
Znawca nie jestem, ale w Mauserze na strzelnicy miałem podobną akcję z c🤬jowo elaborowabym nabojem. Po wystrzale usłyszałem syk, odruchowo wybiłem pusta łuskę i załadowałem nową. W tym czasie instruktor wyrwał mi karabin, okazało się że pocisk w połowie zatrzymał się w lufie i jeżeli oddałbym strzał prawdopodobnie też mi tak by w rękach wyj🤬o xd
Podobno rusznikarz trzy dni męczył się z wydobyciem i naprawa lufy.
twujstarypijany napisał/a:
Znawca nie jestem, ale w Mauserze na strzelnicy miałem podobną akcję z c🤬jowo elaborowabym nabojem. Po wystrzale usłyszałem syk, odruchowo wybiłem pusta łuskę i załadowałem nową. W tym czasie instruktor wyrwał mi karabin, okazało się że pocisk w połowie zatrzymał się w lufie i jeżeli oddałbym strzał prawdopodobnie też mi tak by w rękach wyj🤬o xd
Tak zwany "Squib Load"

twujstarypijany napisał/a:
Marny rusznikarz. Pocisk pokryty jest miękkim metalem, wypycha się go wyciorem z lufy i cała robota.

Przy okazji zrobiło mu manicure
[ Dodano: 2025-03-26, 08:18 ]
Umyje się i znów będzie wyglądać młodo.

[ Dodano: 2025-03-26, 08:18 ]
HermanVonSztolc napisał/a:
Mnie bardziej interesuje to dziecko za drzwiami... chore na Progerie... wzrostem jak 6 latek a wygląda na 30 latka
Umyje się i znów będzie wyglądać młodo.
PiesKracy napisał/a:
jap🤬le 2025rok, a oni dalej z dżezaili strzelają.
mordo lepsze to niż strzelać z ucha, ja trochę strzelałem ale wydało się i mnie c🤬lili trochę potem, no zdarza się, przynajmniej terz nie wybrzydzam jeśli chodzi o seks
Mocade napisał/a:
Tak zwany "Squib Load"
Nie czasem ta trefna amunicja, którą CIA rozprowadzało tam u arabów?