👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie Ameryki nie odkrył a liczyłem że skoro temat jest "gry a rzeczywistość" to chociaż pokażą komentowane akcje w grach w trakcie wywiadu

bloodwar napisał/a:
W sumie Ameryki nie odkrył a liczyłem że skoro temat jest "gry a rzeczywistość" to chociaż pokażą komentowane akcje w grach w trakcie wywiadu
![]()
Może będzie miał ktoś odrobinę chęci i zmontuje .

Eee tam liczyłem ,że będzie miał portal gun'a a nie jakieś palne .

Woałabym zobaczyć co się dzieje jak się do kogoś strzeli w grze,a potem dla porównania rzeczywistośc. Oczywiście byloby to na hardzie, ale jaka frajda.

A gówno prawda bo widziałem shotguna z tłumikiem, co prawda robiony na zamówienie ale jest
dsc.discovery.com/videos/sons-of-guns-quiet-shotgun-fire.html

wie ktoś i może mi powie o co chodzi z tymi 300 metrami. To jak to jest po niżej tego dystansu snajper ma czekać biernie czy z innej broni strzelać bo na froncie wydaje mi się, że takie zasady chyba nie obowiązują. Bynajmniej ja bym miał je w dupie. Raczej wyznawał bym zasadę albo ja albo on.

Ten koleś co prowadzi wywiad to jakiś przychlast. Powinni go zmienić na kogoś innego.
@szachu44 zależy. Bo może posiadać jakąś broń powtarzalną, a może i nie być sam, być w jakiejś 2-3 osobowej grupie.

@up
Za dużo filmów się naoglądałeś.
Dużo jest w Twojej wypowiedzi prawdy ale i są też bzdury.
To zadanie obserwatora.
Zdecyduj się ?
Jeżeli ma snajperkę z tłumikiem i jest wystarczająco ukryty, że nikt nie zauważy podmuchu z lufy to może oddać kilka strzałów.
Snajperem nie jestem, ale naoglądałem się dużo dokumentalnych filmów i szkoleń, a nie 1500h w BF3 i spec
Za dużo filmów się naoglądałeś.
Dużo jest w Twojej wypowiedzi prawdy ale i są też bzdury.
Cytat:
Idealnie wyliczyć tor lotu pocisku uwzględniając wiatr ciśnienie i inne ch*je muje.
To zadanie obserwatora.
Cytat:
Snajper zawsze idzie na akcje w zespole.
Cytat:
Koleś musi sie zakradać godzinami do punktu strzału.
Zdecyduj się ?
Cytat:
Drugiego nie oddasz bo zdradzisz swoją pozycję i co?
Jeżeli ma snajperkę z tłumikiem i jest wystarczająco ukryty, że nikt nie zauważy podmuchu z lufy to może oddać kilka strzałów.
Snajperem nie jestem, ale naoglądałem się dużo dokumentalnych filmów i szkoleń, a nie 1500h w BF3 i spec

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie