Niech się chłopcy uspokoją bo jeszcze nogi połamią i na wózkach wylądują.
Zdolne kadłubki..

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

widze, ze kalecy hokeisci sa rownie pop🤬lenie jak ich fizycznie zdrowi koledzy. jak sie chca n ap🤬lac to do jakiegos mma niech ida debile
Wytłumaczcie ten fenomen hokeja,nap🤬lają się na lodzie,zęby gubią,kończyny łamią,krew się leje,na trybunach zabawa,dzieci i baloniki.Przecież jakby na jakimś europejskim boisku było tyle przemocy na boisku co w hokeju,to co mecz trzeba by nowy koszyk stawiać,bo przecież w p🤬du by roznieśli wszystko.
Bila napisał/a:
Wytłumaczcie ten fenomen hokeja,nap🤬lają się na lodzie,zęby gubią,kończyny łamią,krew się leje,na trybunach zabawa,dzieci i baloniki.Przecież jakby na jakimś europejskim boisku było tyle przemocy na boisku co w hokeju,to co mecz trzeba by nowy koszyk stawiać,bo przecież w p🤬du by roznieśli wszystko.
I tak nie zrozumiesz. Tak jak napisałeś to jest fenomen. Tak jak nie lubię dyscyplin zespołowych o tyle hokej uważam za zajebisty właśnie za to że tam nie ma udawania, żelu na włosach i spuszczania się nad byle bzdurą. Coś w stylu jebnął to jebnął, na c🤬j drążyć... gramy dalej.
Leniuszki k🤬a. Siedzieć, to każdy by chciał, a robić nie ma komu
Polecam filmik, jak pływają...

Polecam filmik, jak pływają...

podpis użytkownika
szórał wonsz jajami o szoszę...
nieważnie czy zdrowy, czy niepełnosprawny - zawodnik hokeja to prawdziwy twardy facet z jajami ze stali! Nie to, co te j🤬e primadonny z "piłki nożnej" wyżelowane bogate cwaniaczki!!!
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA