👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

V16 to napedzal lokomotywy, tutaj widac ze to dwa polaczone v8 wiec to jest W16. (a moze gdyby niemcy wygrali wojne to i by teraz v16 latalo - o ile projekt rakiet byl kontynuowany)
Myslicie ze ten kto ma siano i buduje takie autka nie liczy sie z napedem na tyl? Przykladem sa hot-rod'y.
Centralnie takiego silnika nie zamontujesz, masz do wyboru podsterownosc lub nadsterownosc.
Zreszta przykladem sa BMW i Mercedesy majace naped na tyl. Nic dodac nic ujac.
Myslicie ze ten kto ma siano i buduje takie autka nie liczy sie z napedem na tyl? Przykladem sa hot-rod'y.
Centralnie takiego silnika nie zamontujesz, masz do wyboru podsterownosc lub nadsterownosc.
Zreszta przykladem sa BMW i Mercedesy majace naped na tyl. Nic dodac nic ujac.
@up up up...
Czym by był sadistic bez wypowiedzi specjalistów!
Czym by był sadistic bez wypowiedzi specjalistów!
@Dr.Ness ty W16 na oczy kiedyś widział albo W8? SIlniki w układzie W mają 4 rzędy cylindrów w 2 głowicach. TU jest ewidentnie 2 rzędy i 2 głowice...ergo V16 tłumoku.
Czerwone klocki, zupełnie jak w starych zlomach na ulicach polskich miast
Wieś tańczy i śpiewa.
A i widze ze masa wiejskich fachowców sie znalazła, szkoda że na hardzie brak takiej atencji

A i widze ze masa wiejskich fachowców sie znalazła, szkoda że na hardzie brak takiej atencji

Ognia z dupy nie widzialem, moze dlatego ze mam wylaczone glosniki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie