Bugatti Veyron Kontra Kilka lat starszy McLaren F1.
Stig vs Hammond.
Gdyby dwa zajebiste auta nie starczyły na koniec tekstu dorzucam cycki
Cycki :
Konto usunięte
2014-03-13, 22:29
Ty c🤬ju
Konto usunięte
2014-03-13, 22:34
Ty c🤬ju, za cycki piwa nie dostaniesz! C🤬j Ci w dupe
Konto usunięte
2014-03-13, 22:35
no widzę na sadolu nowa moda, na początku jeszcze jakoś to było porządnie robione, ale teraz widzę fuszerka, ja się skapnąłem
Konto usunięte
2014-03-13, 22:37
Cytat:
no widzę na sadolu nowa moda, na początku jeszcze jakoś to było porządnie robione, ale teraz widzę fuszerka, ja się skapnąłem
Na głównej a w temacie zupełnie inaczej wygląda, sam jestem zniesmaczony ale mimo wszystko komplementy " ty c🤬ju" są nagrodą
jakby sie zamienili furami to różnica byłaby większa, hamond zamulił bo p🤬li non stop
Konto usunięte
2014-03-13, 22:58
Konto usunięte
2014-03-13, 23:35
ktoś jeszcze próbował kilka razy rozwinąć
Konto usunięte
2014-03-13, 23:37
Łap piwo za to.
Albo nie.
Konto usunięte
2014-03-13, 23:54
może dziwne wygląda ale właśnie przez ten ryj,wary,ciało i cycki bym ją tak j🤬, że suka z wycieńczenia by padała! k🤬a już tyle razy sobie ją wyobrażałem w różnych ciuszkach...
ahhh Natalio nawet nie wiesz ile wspaniałych chwil spędziliśmy
ty k🤬sie p🤬lony.. spotkamy sie w piekle... bede cie ciąl i solą sypał a na koniec gotował w gorącym oleju... aż ci usmaże cycki...
podpis użytkownika
Bóg mnie nie chce a Diabeł sie boi.
@autor
"kilka lat starszy mclaren f1"
pierwszy f1 zszedł k🤬a z taśmy produkcyjnej 22 lata temu, czyli ogólnie to cię w planach nie było bo urodziłeś się 2 lata później.
świat poszedł do przodu... pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty...
przed opisaniem treści materiału pofatyguj się i dowiedz się trochę więcej, pis.
Jaka ta Siwiec jest k🤬a sztuczna ;o
podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Konto usunięte
2014-03-14, 5:18
pfff... widać od razu, że nie ma rozwijanej zawartości. Następnym razem poczytaj o .png lub .gif, to może uda ci się zrobić przezroczyste tło.