👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Palikuty napisał/a:
A jakie usługi świadczą ci dwaj w osobowej renówce?
Pewnie także seksualne.Spokojnie ,dla każdego coś tam się znajdzie hehe...
JoSeed napisał/a:
Kiedyś były dzielnice czerwonych latarni, dziś mamy aleję busów... Świat idzie na przód 😏
Ta zamawiasz sobie taki wędrowny burdel pod dom, nie takie głupie, zawsze na taxi zaoszczedzisz😁
w kalifacie francuskim takie mobilne burdele to żadna nowość, ale widzę, że idą z duchem czasu i przesiadły się z przyczep kempingowych do samochodów
JoSeed napisał/a:
I to ma sens. Latarnia nie zapewnia warunków świadczenia usług, w busie da się pracować.Kiedyś były dzielnice czerwonych latarni, dziś mamy aleję busów... Świat idzie na przód 😏
Za to chciałabym zgłosić to inspekcji pracy niedostosowanie ubioru roboczego do pogody Tylko jedna z pracownic (ta z 00:36) miała odzież roboczą zapewniającą dostarczenie klientowi towaru o właściwej temperaturze. w pozostałych zaś przypadkach trzeba by towar przed rozpoczęciem usługi rozmrozić.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
W Niemczech dz🤬ki siedzą w takich małych przyczepkach kempingowych,a we Francji właśnie w białych busach, blaszkach. Klasyk
Radek008 napisał/a:
StrajGer x Crite - SAY MY NAME.
jak by kto pytał
Dzięki, bo moze bym przypadkiem kiedyś to gówno włączył.
żmij napisał/a:
A to francuskie francowate france!
jeszcze francuską biała flagę zawiesić haha
teściowa napisał/a:
Ta zamawiasz sobie taki wędrowny burdel pod dom, nie takie głupie, zawsze na taxi zaoszczedzisz😁
Jasne. No i sąsiedzi będą mieli o czym gawędzić

Palikuty napisał/a:
A jakie usługi świadczą ci dwaj w osobowej renówce?
Oni trzymają kasę i pilnują dz🤬k.
@Zulu-Gula: A jak widać głównym dostawcą sprzętu wojskowego jest firma Renault 😂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie