👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pussywagon😜
Do tego melodyjka Family Frost i mogą wjeżdżać z lodami na osiedle 🤣
Do tego melodyjka Family Frost i mogą wjeżdżać z lodami na osiedle 🤣

mksobota napisał/a:
Kolega pyta czy gdzieś u nas w kraju takie parkingi mają
Tak są, w Poznaniu
PanKasztan napisał/a:
@: A jak widać głównym dostawcą sprzętu wojskowego jest firma Renault 😂
P🤬da na masce zobowiązuje xD I tak jepiej niż pedziotem.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Ale brzydactwa fffuuujjjj . Koło mnie kiedyś stała polka , ta to dopiero miała klientele . Była tak ładna i zgrabna że szkoda jej było na ulicy
żmij napisał/a:
Pierwsza Zaporoska Brygada Dz🤬k Zmechanizowanych im. Tarasa Czuprynki.
Więc tak wygląda szkolenie ukraińskiego wojska we Francji...
Wyluzuj, to cygańskie gangi z Bałkanów prowadzą ten interes.

Cóż za zbieg okoliczności.
[ Dodano: 2025-02-06, 19:55 ]
Pogromcacz🤬chówKKK napisał/a:
W Niemczech dz🤬ki siedzą w takich małych przyczepkach kempingowych,a we Francji właśnie w białych busach, blaszkach. Klasyk
We Włoszech widziałem przy drogach kontenery mieszkalne, takie kanciapy dla cieciów. Ale był jeden na jakieś 20 kobiet, pilnowała go podstarzała burdelmama i pewnie wynajmowała na parę minut.
pierdylion83 napisał/a:
pierdylion83@ Cytuj
a wiesz ze ten kawałek co wrzuciłeś jest o ż__ach ? a nie o bladziach ?
Chciałbym tam być i mieć parę ojro na rozj🤬ie. Niestety jestem przeciętnym polakiem cebulakiem i po opłaceniu mieszkania, zakupów na kartę moja biedonka zostaje mi na bilet do kołchozu i ratę za telefon.

ja p🤬le jak można tak upaść to gorzej niż żul rzygać mi się chce gdy na nie patrzę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie