Pojawiła się rozmowa Roberta z "Koleżkami", pojawił się trailer zabaw Dudesonsów z migawką z Robertem. A oto i cały film jak bawi się z chłopakami w zadawanie ciosów (:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
fajnie ustawione,tylko ciekawe czemu Burneika nie znokautował takim "cepem" nawet takiej pokraki jak Najman...
Robert mówił o tym nagraniu. Uderzył go nie z całej siły bo wiadomo jakby się to skończyło!
Miałem okazję poznać Roberta osobiście w zeszłym roku (hardkorowa paczka) i wierzcie mi, że chłop jest naprawdę silny i niesamowicie zwinny jak na kulturystę!
Miałem okazję poznać Roberta osobiście w zeszłym roku (hardkorowa paczka) i wierzcie mi, że chłop jest naprawdę silny i niesamowicie zwinny jak na kulturystę!
djpaczu94 napisał/a:
O ! Polskie dżakasy !
Oj chyba nie. Oni są z Finlandii
Myślę, że jak jakiś profesjonalny zawodnik sztuk walki to filmik byłby kilka razy dłuższy, bo zanim chłopaki by się zebrali to minęło by trochę czasu
@UP Myślę, że jak by Robert chciał im z całej siły przyfasolić to wcale nie trzeba by żadnego zawodnika mma ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie