Dwóch policjantów podróżowało żółtym autobusem, który poruszał się prawidłowo po bus pasie. Jednak, kierowcy jadący za autobusem nieprawidłowo korzystali z tego pasa, utrudniając ruch innym użytkownikom drogi. Nagle, autobus gw🤬townie się zatrzymał, a policjanci wysiedli. Bez względu na to, że byli również funkcjonariuszami, wystawili mandaty wszystkim kierowcom, którzy naruszyli przepisy. Ta sytuacja stanowiła przykład równego traktowania w egzekwowaniu prawa, gdzie funkcjonariusze byli gotowi ukarać wszystkich kierowców, którzy nieprawidłowo korzystali z bus pasa, niezależnie od ich statusu czy profesji.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
bercisko napisał/a:
Ja wiem? Na bus pas może wjechać tylko autobus i chyba taxi. Właśnie cała reszta to cwaniaczki.
Otóż nie. Bus pas to wydzielony pas dla jakiejś tam komunikacji ale można go zdefiniować i np. w Krakowie buspasem mogą poruszać się także motocykle i samochody elektryczne. Są tu też buspasy "na godziny"
da sie tego typa zbanowac ?! same gowna wrzuca . Nic zwiazanego z ta strona.
Sadystyczne jest to, czego na filmie nie widać, czyli że kolejne BUS'y pełne ludzi stoją gdzieś tam kilometr z tyłu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie