Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:48
PogromcaczarnuchówKKK 2025-08-05, 14:52 3
Zabka_Pou napisał/a:

Sam jesteś menel... I pedał.... I komunista... I kvrwa jakaś.

Kolega z Łodzi? Zabolało,co nie? Prawda boli . Nie będę się obrzucał epitetami z łodzininem... Bardzo ciężko jest was obrazić...
Zgłoś
adi.p1 2025-08-05, 15:16
I weź to teraz szefowi wytłumacz.
Szefie jak boga kocham nie wiem jak to się stało. No przysięgam w nic nie zaje…..😀
Zgłoś
NeverLie2Me 2025-08-05, 15:46 3
Gość z Sadola się dowie, gdzie szukać drzwi
Zgłoś
BigLebovsky 2025-08-05, 16:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kenaj17 2025-08-05, 16:46 3
I ta muzyka... Dosyć mam chłopców już co nie potrafią mnie zaskoczyć i jeb drzwi...xd
Zgłoś
elim 2025-08-05, 19:18 1
Zamiast się głupio śmiać jak autor nagrania to bym pojechał za tym gościem trąbiąc żeby go poinformować że zgubił drzwi.
Zgłoś
dawzo 2025-08-05, 22:51 2
Miałem identyczną sytuację.Tez w traficu wypadły mi drzwi,ale na moje najechała kobieta i rozwaliła miskę olejową i jeszcze jakieś inne pierdóły.Samochod owej pani mial 3 tygodnie.
Zgłoś
emes125 2025-08-07, 21:09
ufok napisał/a:

Zanim wróci na bazę to zostanie silnik i rama

Trafic. Tu nie ma ramy
Zgłoś
MarcinHolmes 2025-08-09, 7:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem