Na powyższym nagraniu widzimy wymuszenie pierwszeństwa przez motocyklistę. Tak się kończy rumakowanie i kozaczenie. Ciekawe, co było wcześniej. Oczywiście prafko zlejsuf
XD ;-]
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Jakie wymuszenie? Bus skręca przez ciągłą, moto jedzie swoim pasem, prawdopodobnie przekraczając dozwoloną, co nie zmienia faktu, że jednoślad ma pierwszeństwo.
Nawet, gdyby ten bus z naprzeciwka nie skręcał, to ten z🤬b na moto i tak by się rozdupcył na tym zakręcie przy tej prędkości. Tak myślę...
Baronessa napisał/a:
Nawet, gdyby ten bus z naprzeciwka nie skręcał, to ten z🤬b na moto i tak by się rozdupcył na tym zakręcie przy tej prędkości. Tak myślę...
Na bank.
Sam latam CBR 1000 RR, pięknie się lata po mieście ehh do tego trzepa mieć jaja a p🤬dusie tylko wyzywają bo to cipeusze hehe, jak bym was przewiózł cipeusze z sadola 300 km/h to byście piszczały
Qdłaty napisał/a:
Sam latam CBR 1000 RR, pięknie się lata po mieście ehh do tego trzepa mieć jaja a p🤬dusie tylko wyzywają bo to cipeusze hehe, jak bym was przewiózł cipeusze z sadola 300 km/h to byście piszczały
obiecaj ,że będziesz zawsze miał włączoną kamerkę ,abyśmy mogli postawić ci piwo
CanesPL napisał/a:
Jakie wymuszenie? Bus skręca przez ciągłą, moto jedzie swoim pasem, prawdopodobnie przekraczając dozwoloną, co nie zmienia faktu, że jednoślad ma pierwszeństwo.
I w takich wypadkach wina powinna być wspólna.
CanesPL napisał/a:
Może i ma pierwszeństwo ale może być winny wypadkowi. Miałem bardzo podobna sytuację. Chcieli mi wlepić wine i skończyło się na umorzeniu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie