Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~CanesPL 2025-05-12, 21:08 44
Jakie wymuszenie? Bus skręca przez ciągłą, moto jedzie swoim pasem, prawdopodobnie przekraczając dozwoloną, co nie zmienia faktu, że jednoślad ma pierwszeństwo.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
PanKasztan 2025-05-12, 21:25 9
Jak dla mnie motop🤬a prawidłowo wyk🤬ił 😂
Zgłoś
Baronessa 2025-05-12, 21:28 8
Nawet, gdyby ten bus z naprzeciwka nie skręcał, to ten z🤬b na moto i tak by się rozdupcył na tym zakręcie przy tej prędkości. Tak myślę...
Zgłoś
SADOL.PL 2025-05-12, 21:29 4
Baronessa napisał/a:

Nawet, gdyby ten bus z naprzeciwka nie skręcał, to ten z🤬b na moto i tak by się rozdupcył na tym zakręcie przy tej prędkości. Tak myślę...

Na bank.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-12, 21:53 2
Bardzo dobrze, j🤬 ich pies. Gdyby jeździł jak człowiek, na torze, czy innym odcinku wyłączonym z ruchu to by się nie rozj🤬

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Qdłaty 2025-05-12, 22:06 3
Sam latam CBR 1000 RR, pięknie się lata po mieście ehh do tego trzepa mieć jaja a p🤬dusie tylko wyzywają bo to cipeusze hehe, jak bym was przewiózł cipeusze z sadola 300 km/h to byście piszczały
Zgłoś
esa 2025-05-12, 22:12 27
Qdłaty napisał/a:

Sam latam CBR 1000 RR, pięknie się lata po mieście ehh do tego trzepa mieć jaja a p🤬dusie tylko wyzywają bo to cipeusze hehe, jak bym was przewiózł cipeusze z sadola 300 km/h to byście piszczały

obiecaj ,że będziesz zawsze miał włączoną kamerkę ,abyśmy mogli postawić ci piwo
Zgłoś
rakaniczo 2025-05-12, 22:32 10
Qdłaty napisał/a:

Jak masz jaja to pojedź na TT albo Nürburgring i wrzuć filmik.

300km/h na prostej to każda c🤬a potrafi jechać, ale nie każda się tym chwali.
Zgłoś
Prokurator 2025-05-12, 22:37
CanesPL napisał/a:

Jakie wymuszenie? Bus skręca przez ciągłą, moto jedzie swoim pasem, prawdopodobnie przekraczając dozwoloną, co nie zmienia faktu, że jednoślad ma pierwszeństwo.

Motop🤬da ruszyła jak bus stał już na jezdni, a kierunkowskaz miał włączony od początku filmu. Motop🤬da jak zwykle nie ogarnęła co się wokół niej dzieje.
Zgłoś
brn91 2025-05-12, 22:43 1
"prafko zlejsuf XD ;-]"
Masz autyzm?
Zgłoś
~CanesPL 2025-05-12, 22:51 6
Prokurator napisał/a:

Motop🤬da ruszyła jak bus stał już na jezdni, a kierunkowskaz miał włączony od początku filmu.

To nie ten z początku filmu. A kierunkowskaz nie daje pierwszeństwa.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
SADOL.PL 2025-05-12, 23:59 1
brn91 napisał/a:

"prafko zlejsuf XD ;-]"
Masz autyzm?

Mowa nienawiści! Podobno nie wolno śmiać się z upośledzonych. Proszę pani Admin, a on mi ubliża i się ze mnie śmieje buuuhuuueee 😭 Teraz mam depresję. Pozwę cię za straty moralne i zapłacisz mi odszkodowanie, a sam dostaniesz wyrok grzywny i 45 dni więzienia lub 60 h P.S.U.

rakaniczo napisał/a:

Jak masz jaja to pojedź na TT albo Nürburgring i wrzuć filmik.
300km/h na prostej to każda c🤬a potrafi jechać, ale nie każda się tym chwali.

Dosłownie każda i to nawet szybciej.

Qdłaty napisał/a:

Ale oni się nie boją i nawet ich stać na takie moto - po prostu niektórzy z nich są osobami niepełnosprawnymi i nie ma w tym nic śmiesznego ani dziwnego, że tak piszą. Daj im spokój - to też ludzie, jak ty czy ja.

Zgłoś
Jacek_paw 2025-05-13, 6:42
CanesPL napisał/a:

I w takich wypadkach wina powinna być wspólna.
Zgłoś
unname90 2025-05-13, 7:23
CanesPL napisał/a:

Może i ma pierwszeństwo ale może być winny wypadkowi. Miałem bardzo podobna sytuację. Chcieli mi wlepić wine i skończyło się na umorzeniu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie