👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trebor71 napisał/a:
jak się wczoraj z nim r*chałam to nie gryzł
Widocznie ta typiara mu sie mniej od ciebie spodobała.
Pamiętam czasy jak kogoś ugryzł taki pchlarz to kończył w worku na dnie rzeki - mniej więcej taki komentarz napisze nasz ulubiony kolega

I ten jej wzrok: "Zaraz zrobię mu eutanazje". Ludzie nie wiedzą jak się obchodzić ze zwierzętami
Tak się własnie dzieje, kiedy psa traktujesz na równi z członkami rodziny. Pies to zwierzę, działają w nim instynkty dominacji w stadzie. Traktowanie go na równi z człowiekiem skutkuje wypaczonym poczuciem miejsca w hierarchii.
Pewnie śmierdzi jej z gęby tak jak z dupy. To nie ma co się dziwić temu piesu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie