Sundown:K🤬a gosciu nie wiesz co sie ze mna teraz dzieje!!!K🤬a uwielbiam blaszany bebenek ale jak Ty to k🤬a skojarzyles to nie wiem?Daj mi jakis punkt zaczepienia a najlepiej gram zaczepienia:amused:...Piwko 4 U za me lzy wylane!!!
To raczej nie wilk, a wilczak czechosłowacki lub jakaś mieszanka
Źródło w Google, nie mogę dodać linku, bo mam za mało komentarzy na koncie

Źródło w Google, nie mogę dodać linku, bo mam za mało komentarzy na koncie

To nie jest wilk. To hybryda.
Wilki lubią zwalczać takie gówno imigranckie mieszane.
Wilki lubią zwalczać takie gówno imigranckie mieszane.
podpis użytkownika
==============================================
Oj ludziska, ludziska - toż to zwykły pies typu skundlony husky. I z całą pewnością nic go nie zeżarło, tylko został obrobiony przez człowieka.
Elementy gdzie została sierść nie są w żaden sposób zakrwawione, wszystko jest zbyt czyste jak na atak innego drapieżnika i zbyt równe . Ogólnie okolica też jest zbyt czysta - krwi na trawie nie ma w ogóle (pies w typie haszczaka ma jakieś 5l), nie ma również kłaków, ani śladu wleczenia. Ewidentnie robota człowieka - niechże spotka go identyczny los i filmik trafi do netu.
Elementy gdzie została sierść nie są w żaden sposób zakrwawione, wszystko jest zbyt czyste jak na atak innego drapieżnika i zbyt równe . Ogólnie okolica też jest zbyt czysta - krwi na trawie nie ma w ogóle (pies w typie haszczaka ma jakieś 5l), nie ma również kłaków, ani śladu wleczenia. Ewidentnie robota człowieka - niechże spotka go identyczny los i filmik trafi do netu.
podpis użytkownika
Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"
Ehhh znów wysyp gówna z ust dzieciaczków....słitistk kropka pe el