Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-20, 22:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
solarze1 2012-11-20, 22:32 2
byłem na ich 2 koncertach ich i są zajebiści.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 22:33 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CBŚ 2012-11-20, 22:37 1
@up
A znasz inne piosenki niż fortitułan albo warszawo walcz?
Zgłoś
kleryk66 2012-11-20, 22:40 1
Zgłoś
donRafael 2012-11-20, 22:45 1
eee, moje zdanie taki jest: zagrali na woodstocku? zagrali! z czego są u nas znani? z forti tu łan! Czy kawałek jest dobry? nie! Czy reszta jest dobra? jeszcze gorsza!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 22:48 5
@CBŚ
Mam ich 2 ostatnie albumy.
Zgłoś
CBŚ 2012-11-20, 22:50
@up
To zupełnie jak ja - z tym że mam wszystkie prócz Metalizera. W takim wypadku, jesteś w stanie obiektywnie stwierdzić, że 40:1 i Uprising słuchają tylko Polacy. A wiesz dlaczego? Bo to są ich najsłabsze utwory.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 22:53 3
@up
A żebyś wiedział że nie. Nie masz zielonego pojęcia o tym kto i czego słucha pisząc rzeczy tego typu pokazujesz jak bardzo jesteś ograniczony. Powiedzieć że Uprising i 40:1 słuchają tylko Polacy to tak jak powiedzieć że Wehrmacht słuchają tylko niecmy co jest kłamstwem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 23:13 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 23:19 3
Dzięki Sabatonowi młodzi ludzie są bardziej patriotyczni i dowiadują się historii? Oj tam, oj tam, napiszmy, że to niedorozwinięte gimbusy nie mające prawa słuchać zespołu chwalącego ich kraj oraz pokazującego okrucieństwo wojny.
Zgłoś
nietoperz002 2012-11-20, 23:33
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 23:35
@up: Nie rozumiem ludzi którzy uważają się za tró-metali a słuchają tylko Slayera/Metallici
Zgłoś
Morthaliar 2012-11-21, 0:00 2
CBŚ:

Znamy jeszcze Aces in Exile, gdzie naszych pilotów wymieniają jako pierwszych, bo anglicy nie podziękowali im nawet jako ostatnim.
Zgłoś
kambo1776 2012-11-21, 0:42 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem