👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tu dla tych, co nie wiedzą o który kawałek chodzi:
I jako entuzjasta muzyki heavymetalowej, stwierdzam, że nic specjalnego.
Ot nagrali sobie kawałek i zrobili się bardziej znani w Polsce.
Wolę nasze rodzime zespoły, niesłusznie niedoceniane:
Sorcerer:
Mayhayron:
Monstrum:
Witchking:
A z nieco cięższych klimatów, wspomniany przeze mnie niegdyś Testor:
Virgin Snatch:
I jeden z moich ulubionych (ale to już klimacik ciężkiego rock'n'rolla
):
I jako entuzjasta muzyki heavymetalowej, stwierdzam, że nic specjalnego.
Ot nagrali sobie kawałek i zrobili się bardziej znani w Polsce.
Wolę nasze rodzime zespoły, niesłusznie niedoceniane:
Sorcerer:
Mayhayron:
Monstrum:
Witchking:
A z nieco cięższych klimatów, wspomniany przeze mnie niegdyś Testor:
Virgin Snatch:
I jeden z moich ulubionych (ale to już klimacik ciężkiego rock'n'rolla

Lubie Sabaton za cała muzykę, ale prawda poznałem ich dzięki tej piosence o polsce.
A z obrazkiem sie zgadzam
A z obrazkiem sie zgadzam

Oto cover niepublikowanego utworu Sałatona w wykonaniu znanego wszem i wobec z Sorcerera, KelThuza!
"SALUTH o/o/o/ "96 TO GROUND" [Sabaton cover]"
"SALUTH o/o/o/ "96 TO GROUND" [Sabaton cover]"
"tak wygląda polak patriota w Polsce" generalizujesz, nie każdy kto jest patriota w ogóle musi słuchac muzyki o takiej tematyce, ale ty doskonale o tym wiesz. Mogłeś osmieszyć Sabaton nie obrazając patriotów. Znając twoje lewackie poglady głoszone tu i ówdzie mniemam, że chcesz zwyczajnie w dyskretny sposób ośmieszyc ludzi odczuwających miłość do ojczyzny. Mam nadzieję, że kiedyś bolesnie doświadczysz skutków głoszenia swojej ignoranckiej doktryny na przykład spełni się twoje marzenie i wyjedziesz stad do UK do lepszego życia, a tam potraktują cię tak samo jak naszych dziadków, którzy walczyli za ich i naszą wolność. Obyś się przekonał, że jestes... ehh szkoda słów...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie