👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zaraz tortury... Od kiedy to torturowaniem brudasów jest polewanie wodą położonej im na ryju szmaty? No, chyba że za tortury uznamy to że się przy okazji trochę umyją.
15mln w skali budżetu kraju to jak 15zł w twojej kieszeni. Polska dała się wydymać. Gdyby to było 15mld, to co innego.
bo pewnie jeszcze im zniesienie wiz obiecali, a potem stwierdzili że się administracja zmieniła i sorry teraz to nie tak łatwo

AxL, dumnym że kraj któremu politycy praktycznie wchodzą w dupe, i tak ma nas za odpady?

Najlepsze w tym komiksie jest to, że wreszcie jest to polska piłka. Andrzej widać też ma dość tego w jakiś sposób śmiesznego niby polandballa.
A jak ś.p. Andrzej Lepper mówił o więzieniach dla terrorystów islamskich w Polsce to wszyscy go wzięli za czubka. Z palca tego nie wyssał...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie