Zapowiada się coś kosmicznego, wręcz niewykonalnego, studio Pixyul zamierza stworzyć grę w której będzie dostępna CAŁA ZIEMIA
Specjalnie do tego celu połączyli siły z firmą senseFly, zajmującą się produkcją cywilnych dronów. Plan jest taki, żeby puścić je w świat - naszpikowane elektroniką maszyny zrobią swoje. A chodzi przede wszystkim o robienie zdjęć otoczenia, a potem przetwarzanie je w 3D. Trochę jak technologia Thorskan, ale na skalę globalną.
Co więcej, odwzorowanie miejscówek to nie wszystko. Twórcy chcą również, by zgadzały się takie elementy jak pogoda czy temperatura. Jeśli więc w takim Londynie jest zimno i bez przerwy pada deszcz, to w grze będzie podobnie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest w ogóle to możliwe? Przecież taki projekt pochłonie miliardy [jak nie o wiele więcej] dolarów.
Po co nam gra, w której będzie wszystko to samo co w życiu? Żeby nołlajfy mogły korzystać z życia? Żebyś mógł zabić i nie mieć z tego żadnych konsekwencji?
konto usunięte
2014-02-04, 16:50
Już jest taka gra. Nazywa się Outerra Anteworld. Link do pobrania:
forum.outerra.com/index.php?topic=637.0
up@ bejmy człowieku chociaz watpie zeby ukonczyli ten projekt.
konto usunięte
2014-02-04, 16:52
Nawet jeżeli to wyjdzie to trzeba będzie mieć komputer z NASA żeby dało radę płynnie w to zagrać
Polowa 2015 zapowiadaja pierwsza grywalna porcje. Jak dla mnie to pakowanie hajsu w bloto. Ale patent zajebisty na wydojenie fanatykow.
W Super Mario's WORLD miałeś już całą ziemie w grze na Nescube
no i niby kto przetestuje ten cały świat ? nie możliwe do wykonania jak dla mnie a nawet jak by się dało to zrobić to skąd taką gotówkę wezmą żeby to ogranąć , skoro gta v szło w miliony dolców a co dopiero taki projekt
konto usunięte
2014-02-04, 17:10
barwn napisał/a:
w której będzie dostępna CAŁA ZIEMIA
Flight Simulator X z 2006 roku, a nawet wcześniejsze wersje tej gry mają całą kulę ziemską
konto usunięte
2014-02-04, 17:49
śmiesznie koleś gada od 2:22... siepleni tjośke
konto usunięte
2014-02-04, 18:37
Teraz to już w ogóle ludzie będą siedzieć w domu.
Simsy MMO już są -->
http://secondlife.com/
Możesz tam zarabiać prawdziwą kasę itp