👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmm powiem tak : proszę już nie wrzucać artykułów o gównie, bo znowu zacznie tu śmierdzieć.dziekuję
Podejrzewam że się nie wiele zmieni przez to. Aczkolwiek, na samej marichuanie może się nie skończyć, zaraz pójdzie koks i cała reszta. Niech się zaćpiewają na śmierć póki co daleko nam do tego, na szczęście
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

jamienator o i z tym się zgadzam, nawet nie wiesz jak Cię rozumiem , legalizacja w celach farmaceutycznych i przemysłowych=tak ,dla ćpunów= nie!
GreenAcid, wódke możesz kupić w każdym sklepie, kokainy raczej nie dasz rady, mimo że oba te środki uzależniają z tym że koka ma raczej gorszy wpływ na człowieka niż wódka, trudniej wykryć naćpanego niż nachlanego. Wiadomo że zależy w jakim stopniu, może i wtedy te wszystkie ćpuny zaćpały by się na śmierć i było by lepiej a może z kraju zrobiło by się większe bagno niż jest, wiem że ciężko było by ale jednak istnieją takie kraje jak Pakistan np.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Jakim prawem w ogóle ktoś mówi, że nie powinno się jarać. Nie chcesz to nie jaraj, ale nie zabraniaj mi tego robić. Szkodliwość palenia zarówno dla palącego (co i tak jest tylko i wyłącznie jego sprawą, ewentualnie rodziny), jak i dla otoczenia jest znikoma, a jak ktoś ma łeb na karku i nie przesadza z tym, to jest właściwie żadna.
Poza tym , rozbraja mnie logika z dupy ludzi, którzy myślą, że jak będzie coś legalne , to zaraz wszyscy to będą robić. To tak jakbym powiedział, że od jutra paczka fajek po 2 zł i wszyscy będą palić. Czysty idiotyzm. Niech każdy, do póki nie naruszy wolności innej osoby, robi to , co lubi.
Poza tym , rozbraja mnie logika z dupy ludzi, którzy myślą, że jak będzie coś legalne , to zaraz wszyscy to będą robić. To tak jakbym powiedział, że od jutra paczka fajek po 2 zł i wszyscy będą palić. Czysty idiotyzm. Niech każdy, do póki nie naruszy wolności innej osoby, robi to , co lubi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie