👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak widzę napis casting to pierwsze co mi do głowy przychodzi...

bartula napisał/a:
Jak widzę napis casting to pierwsze co mi do głowy przychodzi...
Obrazek
Kiedyś też tak miałem, przeminie jak znajdziesz dziewczynę.
powinienes dostac ch..em po buzi za takie popier... filmiki ktore chyba tylko ciebie bawia

Bogdan z Okolicy i Syrena najlepszy .Git produkcja. piwko leci
@rudolf159
to że Ciebie coś nie bawi, nie oznacza że innych również, niektórzy po prostu mają bardziej dojrzałe poczucie humoru. Dla mnie niesamowity film, świetna kreacja Bogdana. No i ten nerwowy śmiech czerwonego kapturka, umierałem ze śmiechu.
to że Ciebie coś nie bawi, nie oznacza że innych również, niektórzy po prostu mają bardziej dojrzałe poczucie humoru. Dla mnie niesamowity film, świetna kreacja Bogdana. No i ten nerwowy śmiech czerwonego kapturka, umierałem ze śmiechu.

Nie bawi mnie to, nawet trochę... Powiedziałbym że to otchłań dna i rozpaczy ale chyba odpuszczę bo zaraz ktoś napisze że nie mam poczucia humoru or smt...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie