Konto usunięte
2014-01-20, 14:46
p🤬lony bękart,z matki suki,wydalony z nie tej dziury co trzeba.czyli słowem ścierwo.
Aż mi się wstyd za takiego debila zrobiło.
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
dziadek cię wyczuł, cebulowy śmierdzielu

xD
Wpuścić chamstwo na salony :/
Nie podoba się???
No k🤬a pewnie że nie.
Dałem Ci piwo z cyjankiem. Smacznego...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Konto usunięte
2014-01-20, 16:42
komentarze mają więcej piwek niż film
Konto usunięte
2014-01-20, 17:28
MoTIko napisał/a:
No nie ma co, popisałeś się inteligencją.
To uczucie kiedy komentarz ma więcej piw niż post.
Konto usunięte
2014-01-20, 17:44
Ostatni raz uśmiałem się tak, gdy smarowałem chleb...
Konto usunięte
2014-01-20, 19:37
Wookash1111 napisał/a:
To uczucie kiedy komentarz ma więcej piw niż post.
A żeby miał niemal 6-krotnie więcej piw to już prawdziwa rzadkość
Gdy prof. Bogusław Wolniewicz stanowczo sprzeciwił się obniżeniu poziomu nauczania na Uniwersytecie Warszawskim, to go wyrzucono z uczelni. Profesor po prostu nie chciał zaliczać przedmiotu zwykłym debilom i leserom. Uczelnia nie mogła się na to zgodzić, bo zależało jej na jak największej liczbie studentów, bo każdy student to pieniądze od państwa. I dzięki temu na studia dostanie się teraz każdy debil, który ledwo zdał maturę. Na wielu kierunkach jest więcej miejsc niż chętnych. To wszystko powoduje, że dzieją się takie rzeczy jak na tym filmiku. Zwykły cham, zwraca się do prowadzącego na "ty", zachowuje się w sposób chamski, który nie przystoi osobie, która będzie się szczycić tytułem magistra. Gdyby na wszystkich uczelniach w kraju zmniejszono liczbę miejsc o połowę, to studiowaliby tylko zdolni i nie byłoby takich przypadków jak tutaj. Niedługo studenci zaczną zakładać kosze na śmieci profesorom, tak jak to się dzieje w gimnazjum.
Konto usunięte
2014-01-20, 21:33
Ależ przepiękna, soczysta cebula. Proponuję dodać opcję obok dawania piw, dawać np cebulę dla takich jak tu intelektualistów czy np ch**a do dupy, żeby odpowiednio kwalifikować osobniki tego portalu
Heh, tak czytam te nasze komentarze, i co widzę? Nadzieję, że jednak mamy normalnych ludzi w Polsce, dziękuje wam.
Swoją drogą, j🤬y filmik a ile "emocji" w człowieku wzbudza.
Varyz napisał/a:
Do autora: Jesteś zerem... no i per 'ty' z wykładowcą? K🤬a no... i tacy ludzie walczą o wykształcenie. Weź łopatę, rowy udrożnij to się na coś przydasz społeczeństwu.
Bez szkoły sobie chłopak nie poradzi nawet w rowie.
Nie wiem czy wiesz, ale tym filmikiem zostałeś jako pierwszy nominowany do tytułu DEBIL MIESIĄCA na sadistic.pl Myślę, że styczeń 2014 należy do Ciebie
Konto usunięte
2014-01-29, 4:46
Ty idioto ! Łamanie kołem było by bardzo łagodną karą jak na taki brak szacunku!
Antidesperate napisał/a:
Nie wiem czy wiesz, ale tym filmikiem zostałeś jako pierwszy nominowany do tytułu DEBIL MIESIĄCA na sadistic.pl Myślę, że styczeń 2014 należy do Ciebie
Tak, myślę, że definitywnie styczeń jest jego. Nawet w gratisie dał bym mu miesiąc luzu, a nie tydzień !