i po zapaleniu papierosa miałbym wsadzać dobrowolnie cygana do własnej kieszeni?
ahahahhahahahhahahha o k🤬a hahahhahahahhaha jezuuuuuuuuśku sikam ze śmiechu. żartowałem, kawał o cd-romie opowiadali sobie starożytni egipcjanie
fajna obudowa
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Gorzej jeżeli rOM po zapaleniu zapalniczki wyskoczy, powie allah akbar i

Je**c arabow, c🤬tych brudasów najchętniej wywiózł bym ich wszystkich do lasu poslal kule w głowę zakopał w wielkiej dziurze, mam nadzieje ze ich rozkład ciała nie zaszkodzi naturze, źle tym kur*om wróżę bo nie zniosę tego dłużej, jeba**go panoszenia, dość ma ich już matka ziema, każdy szmatoglowy zdechnie jak chora krowa, jeśli jesteś ziomek ze mną, postaw browar !
@Panigirafa
Przeczytałęm pierwsze 10 słów twojego komentarza i mi wystarczy. Tak wywiózł byś, tak zastrzelił byś, tak zakopał byś. Wymyśl inny sposób nabijania piw, albo sobie daruj te starania i zacznij żyć.
Przeczytałem*
Przeczytałęm pierwsze 10 słów twojego komentarza i mi wystarczy. Tak wywiózł byś, tak zastrzelił byś, tak zakopał byś. Wymyśl inny sposób nabijania piw, albo sobie daruj te starania i zacznij żyć.
Przeczytałem*
podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisz
Ja to k🤬a jestem takim rasistą ,że wyj🤬em z chaty dvd-rom ,bo mi zaj🤬 5 płytek i jeszcze 10 z portfela.