Marsz dla rodziny, wojciech ukradł znak STOP i jeszcze się wywiad nie zaczął a już nie podoba mu się froma w jakiej zwraca się do niego dziennikarz (pomija tytuł Królu Polski) później Wojciech opowiada o obronie polskich downów.
Ps ma buty shattera na nogach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech pożyje z chorym dzieckiem z 10 lat, poświęci swoje życie i osób które należą do najbliższego otoczenia, a potem niech się wypowiada.
konto usunięte
2013-06-04, 19:56
Za szanownego pana Wojciecha zawsze piwo.
Te jego kurewskie ograniczenie zawsze wywołuje uśmiech na mojej twarzy

Mentalne średniowiecze.
To nie mikrofon. To znak stop przerobiony na stop aborcji.
konto usunięte
2013-06-04, 22:39
konto usunięte
2013-06-04, 23:04
Bardzo elokwentny i oczytany człowiek, a tak się zmarnował i ta hipokryzja.
Zobacz co religia robi z człowiekiem.
A Sz.P. badgoodman'owi napisałbym nawet jakiś komplement gdyby nie to, że jestesmy na sadisticu.
Tak więc pierd*l się, chociaż od razu widać, żeś porządnie zrobiony i nauczony człowiek. Piwko
konto usunięte
2013-06-04, 23:06
Nie ma to jak "dziennikarz", który podczas wywiadu żuje gumę.... Po prostu żal patrzeć.
konto usunięte
2013-06-04, 23:30
konto usunięte
2013-06-05, 1:12
Kompromisu w tym temacie nie będzie. Bo jak dogada się katol, zielonoświątkowiec, jehowy i ateista i jeszcze wielu innych? jak co niektórzy godzą się nawet na utratę życia, bo religia nie pozwala przetaczać krwi.
Wypowiedziałbym się szerzej, ale mam wrażenie, że nie jest to forum na takie tematy
konto usunięte
2013-06-05, 10:31
peter_norviotset napisał/a:
@up a ja bym go posadził na kozie i kopnoł w dupe
brawo! jesteś wspaniały! W. Cejrowski mówił na początku coś o polskim języku (przynajmniej tego się od Niego naucz).
co do obrony "polskich downow" to zapytaj swoją mamę czy nie jestes owocem gw🤬tu, który przeżył aborcje... pierd*lisz jak poroniony
konto usunięte
2013-06-05, 11:46
Powinno móc się przeprowadzić aborcje do czasu, aż płód nie rozwinie systemu nerwowego.
N i e jest obywatelem RP! jakim prawem się wypowiada kwestiach prawa Polskiego.Kto mu wydaje wizy ?niech tu wraca!!!
konto usunięte
2013-06-11, 8:29
J e s t obywatelem RP. Wypowiadał się w TV na ten temat. Mówił, że "w razie wojny, wróci bronić Matki Polki". Panamski paszport ma po to by płacić mniejsze podatki ;]