Marsz dla rodziny, wojciech ukradł znak STOP i jeszcze się wywiad nie zaczął a już nie podoba mu się froma w jakiej zwraca się do niego dziennikarz (pomija tytuł Królu Polski) później Wojciech opowiada o obronie polskich downów.
Ps ma buty shattera na nogach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-04, 11:40
kolesiowi sie tak lapa trzesie, ze mikrofon wyglada bardziej jak odpalone dildo
konto usunięte
2013-06-04, 11:45
idealny Prezydent
up- po pierwsze jak dildo moze byc odpalone?
z definicji dilda wynika że nie ma żadnego mechanizmu napędzającego/wibrującego ani zadnego innego. Mylisz pojęcie z wibratorem.
a po drugie Wojtek to zajebisty człowiek z przeogromną wiedzą. Ja bym go na prezydenta posadził.
konto usunięte
2013-06-04, 11:46
@up a ja bym go posadził na kozie i kopnoł w dupe
konto usunięte
2013-06-04, 11:47
i nie lubi Homosiów
Oj Wojtek, Wojtek... Najpierw powołuje się na konstytucję, potem po niej jeździ... a ten drugi cudak to pytania klecił na spontanie chyba.
konto usunięte
2013-06-04, 12:16
Jordan8 napisał/a:
idealny Prezydent
premier może lepiej? ;]
Pierwsze zdanie i Cejrowski jak zwykle spina dupę. Nie dość, że katol to jeszcze frustrat i egocentryk.
dałbym piwo za wojtka ale za twój avatar nie moge !
Nie karmić trolla
konto usunięte
2013-06-04, 13:59
niech sobie sam dałna urodzi i wychowa razem z Godsonem.
konto usunięte
2013-06-04, 14:06
Buty ma, bo prawo Unijne zakazuje chodzenia bez obuwia po mieście.
konto usunięte
2013-06-04, 14:10