Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Cejrowski gasi dziennikarza
konto usunięte • 2013-06-04, 11:30
Marsz dla rodziny, wojciech ukradł znak STOP i jeszcze się wywiad nie zaczął a już nie podoba mu się froma w jakiej zwraca się do niego dziennikarz (pomija tytuł Królu Polski) później Wojciech opowiada o obronie polskich downów.

Ps ma buty shattera na nogach
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Viritim 2013-06-04, 17:13
Jeszcze ta guma w japie...<-.->
Zgłoś
EdmundKemper 2013-06-04, 17:13 2
Ogromnie szanuję Cejrowskiego, ale na początku przesadził. Nie jest nikim więcej niż normalny człowiek żeby mówić do Niego Szanowny Panie Wojciechu. Z drugiej strony jestem za aborcją i jestem katolikiem.
Zgłoś
krzyhhh 2013-06-04, 17:13 2
tak to jest, że wszyscy, którzy popierają aborcję, niestety zdążyli się już urodzić.

niby z jakiej racji ktoś uzurpuje sobie prawo decydowania o życiu lub śmierci dopiero co narodzonego, bądź też jeszcze nienarodzonego człowieka? toć prawo do życia to chyba najbardziej podstawowe prawo człowieka.
Zgłoś
KomentatorProwokator 2013-06-04, 17:22 1
Czyli hydraulikowi już szacunek się nie należy?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 17:33
Uspokój suty wojtek.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 17:38
debilizm. Jak szanuje cejrowskiego, tak w ogóle się nie zgadzam z tymi poglądami. Aborcja powinna być legalna ! jeżeli rodzice czują że nie podołają powinni usunąć dziecko. aa opieka nad niepełnosprawnym jest trudna i absorbująca. Cejrowski jest inteligentny ale również chorobliwie religijny. Moim zdaniem przesadza. prawo moralne każdy ma inne, co jest przestępstwem ustalane jest przez prawo. trzeba rozdzielić te 2 rzeczy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 17:38
Ja wam powiem tak: aborcja powinna być legalna, ale monitorowana, żeby nie było takiej akcji, że wychodzi kobieta po paczkę żelków i od razu o klinikę na skrobankę zahacza...

Dlaczego monitorowana? Ponieważ to nie jest tak, że aborcja zawsze jest upragniona przez kobietę. Czasem kobieta chce mieć dziecko, jakie by ono nie było, ale rodzina ciśnie na nią, zmusza. A takie sytuacje są NIEAKCEPTOWALNE. Chęć na aborcję winna być wyrażona w drodze zgody, a nie zastraszania/zmuszania. Dlatego tak dla aborcji, nie dla formuły aborcji, jaka istnieje np w USA.
Zgłoś
EvilPablo 2013-06-04, 17:38
akurat nie do końca sie z tym zgadzam. Takie dziecko czy już nawet osoba dorosła z zespołem downa czy inną grosza możliwością pewnie nigdy w życiu nie bedzie tak samo szczesliwy jak inni ludzie i sam bedzie sie rzucał na swoje zycie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 18:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-06-04, 18:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
blade87 2013-06-04, 19:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 19:24 2
Zgłoś
pudel89 2013-06-04, 19:26
Zgłoś
Ziomson 2013-06-04, 19:33
wezcie mi tego katola
Zgłoś
Ronoaro 2013-06-04, 19:36
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem