Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Cejrowski gasi dziennikarza
konto usunięte • 2013-06-04, 11:30
Marsz dla rodziny, wojciech ukradł znak STOP i jeszcze się wywiad nie zaczął a już nie podoba mu się froma w jakiej zwraca się do niego dziennikarz (pomija tytuł Królu Polski) później Wojciech opowiada o obronie polskich downów.

Ps ma buty shattera na nogach
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mr.Diesel 2013-06-04, 15:27 3
Jedna BARDZO ważna rzecz.
Pan Cejrowski stwierdził, że był przeciw aborcji z powodów religijnych.
A zatem, skoro nie żyjemy w Państwie wyznaniowym...to nie powinno się zakazywać, czegoś coś jest niezgodne z jakąś tam religią.
Ten komu religia tego zakazuje i tak robił tego nie będzie, ale niech do cholery reszta ma wolny wybór !!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 15:28
haha gosc ledwo ten mikrofon trzyma, pewnie taka kupe ma w gaciach... zawód nie dla niego
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 15:31 14
Cejrowski ahh ten Cejrowski.

Facet który nie ma obywatelstwa RP, uciekł do Ameryki Południowej tam gromadził swój majątek nigdy nie odprowadził podatku w kraju z którego pochodzi
Hipokryta który krytykuje koncern ITI przy okazji prowadził program dla stacji która jest własnością w/w koncernu. Wcześniej dostał się do telewizji publicznej którą nazywał "lewacką" a wiadomo jak komuchów nienawidzi. Dostał się poprzez układ o którym nie wspomina.
Katol który potrafi tylko opluwać. Cham który myśli, że jest nad innymi potwierdził to w pierwszym zdaniu bo czym się różni on od hydraulika który ciężko pracuje, odprowadza podatek w państwie w którym pracuje.

Pozdrawiam Panie Wojtku szkoda, że ZOMO nie zrobiło z Panem porządku w Krakowie jednego debila mniej na planecie.
Zgłoś
Leśniczy 2013-06-04, 15:31 2
Ja mam wrażenie, że Cejrowski jest ciut dziabnięty
Zgłoś
T0B1 2013-06-04, 15:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 16:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tengo 2013-06-04, 16:12
Jeszcze cham gume żuje
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 16:16
Eh, od razu na wstępie pokazuje swoje prawdziwe oblicze, skromny gość, nie ma co. Poza tym powinien się zainteresować źródłami problemu z którym chcę walczyć, niestety, źródło problemu wielmożnego imperatora Wojtka nie interesuję co wydaje mi się dość istotnym błędem. Znając podstawy problemu możemy go zwalczyć i zmniejszyć prawdopodobieństwo jego nawrotu. A zresztą... szkoda czasu na tego hipokrytę.
Zgłoś
białywęgorz 2013-06-04, 16:21 5
Zawsze trzymałem stronę Szanownego Pana Wojciecha, który mówił racje i rozganiał bydło. Ale tym razem muszę coś wtrącić. Nie sadzę, że ktoś chciałby żyć jak roślinka. Wolałbym być w kawałkach wyrwany przy aborcji, niż męczyć się później, być obciążeniem dla rodziny niczym piąte kołu u wozu i żyć z poczuciem tego, że za moimi plecami chamstwo się z mnie nabija. Takie życie nie ma sensu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 16:24 2
Jak ktoś będzie chciał dokonać aborcji to powinien mieć do tego prawo (oczywiście do jakiegoś momentu). Katol tego nie zrobi i nikt nikomu aborcji też na siłę nie dokona. Czasy gdzie nie mieliśmy wyboru minęły 24 lata temu
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 16:25 2
Pan Wojciech gada z sensem tylko gdy jest boso.
Zgłoś
jarecki93 2013-06-04, 16:39
No z Wojciechem trudno się robi wywiady. Ja rozumiem że powinniśmy odnosić do siebie odnosić się z szacunkiem ale z tym wyjazdem na początku Wojtek przesadził Czasami się z nim nie zgadzam, jednak przyznać muszę że ma facet łep na karku, wie co mówi i ma ogromną wiedzę większą od dużej części polityków. Byłby dobrym przywódcą prawicy. Szkoda że koleś się go nie zapytał co z sytuacją kiedy życie kobiety jest zagrożone ciążą i aborcja ratuje jej życie. Chętnie wysłuchałbym jego zdanie na ten temat
Zgłoś
rawpanic 2013-06-04, 16:49 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 17:00
Cejrowski taki katol przeciwko aborcji a za karą śmierci. On pewnie jest od tych księży co z ministrantami za snikersa.
Zgłoś
KaliGanjaMafia 2013-06-04, 17:08 9
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem