konto usunięte
2012-07-31, 23:35
staszkowy napisał/a:
@immortaldog
yh,cojones Ci od tego nie urośnie
Teraz to już chyba trolujesz. Tylko dzieci nie gwałć.

katolcu.
immortaldog napisał/a:
Teraz to już chyba trolujesz. Tylko dzieci nie gwałć.
katolcu.
Te wyjatkowo brzydkie odstapie Twojemu proboszczowi coby dał Ci spokoj..
konto usunięte
2012-07-31, 23:39
@maxols
miałem inne konto w przeszłości ale hasła pogubiłem
krz2
2012-07-31, 23:40
Dla mnie każdy ksiądz wygląda tak:
konto usunięte
2012-07-31, 23:41
staszkowy napisał/a:
Te wyjatkowo brzydkie odstapie Twojemu proboszczowi coby dał Ci spokoj..
Nie poniżaj się już. niżej się nie da
Kończę rozmowę bo nie chcę upaść tak nisko jak Ty.
Żegnam.
konto usunięte
2012-07-31, 23:44
@immortaldog
Dlaczego idziesz? Odpowiedz na resztę moich argumentów a nie wkręcasz wały o innych kontach... A przez ponad dwa lata wyrabiasz 95 postów <lol>
jak cejrowski, który jest 'kreacjonistą' może mieć rację... :/ k*rwa pomyślcie trochę, człowiek który wierzy, że "bóg" stworzył ziemię, która wg niego istnieje 6 tysięcy lat, mimo tego, iż udowodniono, że Wszechświat ma ok 200 mld galaktyk, w każdej z nich jest ok 500 mld planet, z których ok 50 mln ma położenie w strefie możliwej do powstania życia (jak Ziemia)... Udowodiono, że Wszechświat istnieje od ok 13,7 mld lat... Wystarczy trochę pomyśleć, a nie wierzyć w to co mówi ten katolicki pajac..
Dobrze gada, ale, chociaż pewnie o tym on wie, to nie wszyscy tutaj obecni muszą. Celibat nie należy do kwestii wczesnego chrześcijaństwa, które wtedy było jeszcze sprawne i prawdziwie dobre. Celibat został wprowadzony dlatego, że zaślubieni księża przekazywali majątki ziemskie swoim dzieciom, które nie zawsze zostawały kapłanami. Co za tym idzie kościół tracił hajs. Oczywiście jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Także niech księża zdejmują koloratki, jeśli się wstydzą i chcą poderwać, niech zdejmują sutanny, a nawet niech zdejmują sutanny. Zlikwidujmy kościół, który w XXI wieku robi więcej szkód niż pożytku.
kaczy00000 napisał/a:
Mi się to kojarzy z obrożą ,a nie obrączką
Bo jesteś głąbem,a nie debilem.