Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Cejrowski o koloratkach
staszkowy • 2012-07-31, 20:23

Dla wszystkich tych ktorzy maja Cejrowskiego za bezmózgiego katola. Otóż,drogie pajace.. - nie : )

Wszystko ofc. na wesolo, ale dowód na to że jest jednak trzeźwo myślącym gościem
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-31, 23:35
staszkowy napisał/a:

@immortaldog

yh,cojones Ci od tego nie urośnie

Teraz to już chyba trolujesz. Tylko dzieci nie gwałć. katolcu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 23:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 23:38 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
staszkowy 2012-07-31, 23:39
immortaldog napisał/a:

Teraz to już chyba trolujesz. Tylko dzieci nie gwałć. katolcu.

Te wyjatkowo brzydkie odstapie Twojemu proboszczowi coby dał Ci spokoj..
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 23:39 1
@maxols

miałem inne konto w przeszłości ale hasła pogubiłem
Zgłoś
krz2 2012-07-31, 23:40 1
Dla mnie każdy ksiądz wygląda tak:
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 23:41
staszkowy napisał/a:

Te wyjatkowo brzydkie odstapie Twojemu proboszczowi coby dał Ci spokoj..

Nie poniżaj się już. niżej się nie da

Kończę rozmowę bo nie chcę upaść tak nisko jak Ty.

Żegnam.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 23:44 2
@immortaldog
Dlaczego idziesz? Odpowiedz na resztę moich argumentów a nie wkręcasz wały o innych kontach... A przez ponad dwa lata wyrabiasz 95 postów <lol>
Zgłoś
staszkowy 2012-07-31, 23:44
juz upadłeś.. :/
Zgłoś
Odd-ball 2012-07-31, 23:57 1
jak cejrowski, który jest 'kreacjonistą' może mieć rację... :/ k*rwa pomyślcie trochę, człowiek który wierzy, że "bóg" stworzył ziemię, która wg niego istnieje 6 tysięcy lat, mimo tego, iż udowodniono, że Wszechświat ma ok 200 mld galaktyk, w każdej z nich jest ok 500 mld planet, z których ok 50 mln ma położenie w strefie możliwej do powstania życia (jak Ziemia)... Udowodiono, że Wszechświat istnieje od ok 13,7 mld lat... Wystarczy trochę pomyśleć, a nie wierzyć w to co mówi ten katolicki pajac..
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-08-01, 0:00
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-01, 0:37
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-01, 0:39
Zgłoś
Kortens 2012-08-01, 1:22 2
Dobrze gada, ale, chociaż pewnie o tym on wie, to nie wszyscy tutaj obecni muszą. Celibat nie należy do kwestii wczesnego chrześcijaństwa, które wtedy było jeszcze sprawne i prawdziwie dobre. Celibat został wprowadzony dlatego, że zaślubieni księża przekazywali majątki ziemskie swoim dzieciom, które nie zawsze zostawały kapłanami. Co za tym idzie kościół tracił hajs. Oczywiście jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Także niech księża zdejmują koloratki, jeśli się wstydzą i chcą poderwać, niech zdejmują sutanny, a nawet niech zdejmują sutanny. Zlikwidujmy kościół, który w XXI wieku robi więcej szkód niż pożytku.
Zgłoś
Bila 2012-08-01, 1:47
kaczy00000 napisał/a:

Mi się to kojarzy z obrożą ,a nie obrączką

Bo jesteś głąbem,a nie debilem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem