Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cejrowski o koloratkach
staszkowy • 2012-07-31, 20:23

Dla wszystkich tych ktorzy maja Cejrowskiego za bezmózgiego katola. Otóż,drogie pajace.. - nie : )

Wszystko ofc. na wesolo, ale dowód na to że jest jednak trzeźwo myślącym gościem
Zgłoś
kaczy00000 2012-08-01, 1:58
Bila, ale mi pojechałeś
Zgłoś
LadyCarminqa 2012-08-01, 2:33
Może niech lepiej nie chodzą w tych koloratkach, skoro tak mogą ludzi nawracać...
Jak ktoś jest uczciwy i ma mózg, to nie ważne, czy wierzący, czy nie i tak jest spoko gościem. Niestety "katole" tego nie widzą. Tylko niektórzy katolicy.
Swoją drogą też mi się z obrożą skojarzyła ta koloratka ^^
Preferuję jednak czarne obróżki
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-01, 2:50 2
maxols napisał/a:

@immortaldog
Jeśli masz zamiar uznawać wszystkich księży za pedofili tylko dlatego, że niektórzy z nich mają nierówno pod kopułą, to gratuluję. Sam chodzę do kościoła, znam osobiście paru księży i jakoś żaden z nich nie trzyma w domu małych dzieci, żeby je gw🤬cić. Co do wiary w zombie - widzę, że kolejny ateista, który bardzo chce piwa modnym p🤬leniem ateistów typu "jacy ci katole są zacofani...". Nie wierzysz w Boga, czyli nie istniał, więc hejtujesz i plujesz na coś, co nie istnieje. Gdzie logika?

No właśnie, gdzie logika? Zadaję Tobie to pytanie bo raz - nikt tu nie "hejtuje" boga, bóstewka, kreatora, stwórcę czy jak tam zwał ale RELIGIĘ.

Dwa - o ile księża, których znasz nie gw🤬cą ciebie to raczej logiczne, że nie wiesz, że są pedofilami (myślę, że mały odsetek się tym chwali).

Trzy - pedofilia to duży problem kościoła, ten temat nie wziął się znikąd. Jak faktem jest, że przy mniejszej liczbie czarnych mieszkańców w USA więcej afroamerykanów niż białych siedzi w więzieniach tak faktem jest, że duży odsetek księży to pedofile!

Jeśli sobie życzysz z pamięci mogę ci przytoczyć co najmniej 10 dymisji HIERARCHÓW (powtarzam - hierarchów, nie pionków) kościoła ze względu na pedofilię. Raporty (świeckie oczywiście) będące próbą wskazania konkretnej liczby (robione na podstawie tylko przypadków, które wyszły na jaw!!) mówią, że od ok 8-12% (!!!!!!!!!) księży dopuściło się molestowania nieletnich.

Polecam zasięgnąć też do badań psychologicznych nad celibatem i środowiskiem życia księży - nie powiem, że nie dziwota, że tylu z nich lubi ciasne pupy malych chlopców ale przestudiowanie takich badań daje dobry ogląd sytuacji, która jest PATOWA!

Pedofilia wśród księży jest, była i jak nic się nie zmieni BĘDZIE bardzo dużym problemem,

dziękuję, dobranoc!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-01, 2:58
kaczy00000 napisał/a:

Mi się to kojarzy z obrożą ,a nie obrączką

obroża, obrączka, przeklęty pierścień. Jak zwał tak zwał a ty się czepiasz
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-01, 3:16
Kocham Cej. Za : Styl mówienia, szybkość potok informacji i to mądrych ! On nie jest głupi, to że może nie być po waszej stronie barykady, nie znaczy że musicie go hejtować, wroga można także podziwiać wszak że !
Zgłoś
Alonso 2012-08-01, 10:45
Wszystko byłoby pięknie gdyby Panbuk istniał. A tak to tylko puste gadanie.
Zgłoś
Aftar2 2012-08-01, 12:29
według mnie argumenty mówiące o tym, że "tylko uogólniamy", "patrzymy z góry na księży", że "przecież nie wszyscy są pedofilami" są błędne. Mój argument na to? Jeśi kościół się tego wstydzi, jeśli a prawdę nie chce pedofili u siebie, to powinni im nakładać kary, wywalać z kościoła i sami robić wszystko, zeby taki zgnił w pace. A co oni robią? Bronią, wysyłają do innej parafi, dają na emeryturę do swoich placówek i tuszują sprawy, a wszystko kończy się tym, że najgorzej ten dzieciak stoi, bo zaraz pojawią się głosy, że udaje, kłamie, że tamten to ksiądz i on taki dobry.

Mam negatywne stanowisko głównie za sprawą kościoła i tego jak się zachowuje w takiej sytuacji. Mam nadzieję, że konstruktywny argument.
Zgłoś
adamenim 2012-08-01, 13:24
Zgadzam sie z C. Ja swojej obracznie nie zdejmuje...
Zgłoś
Uechtacz 2012-08-01, 13:31
Pan WC przez kilkanaście lat konsekwentnie ględził o nierozerwalności świętego sakramentu małżeństwa. W programach muzycznych, podróżniczych, wywiadach, nie mówiąc już o "WC kwadransie". No i siup - zmienił blondynkę na nowszy model.
Jak stereotypowy, miałki katolicki hipokryta. A ja tak lubiłem go nienawidzić za ten fanatyzm, który brałem za autentyczny... W dzisiejszych czasach nawet wrogom nie można ufać.
Zgłoś
John_Rambo 2012-08-01, 16:27
Z liceum pamiętam dobrze księdza, który na pierwszej religii zapytał się po kolei każdego czy jest osobą wierzącą. Jako, że większość osób była nie wierząca powiedział : W takim razie ja do niczego nie będe was zmuszać, zaproponujcie co byście chcieli robić.

Bardzo spoko gość, skończyło się na tym, że oglądaliśmy filmy, albo gadaliśmy o pierdołach. Powiedział jeszcze jedną fajną rzecz : Ja sutanne traktuje jak mundur, a do was przychodze ubrany w dżinsy i koszule. Znaczyło to tyle, że kiedy miał na sobie sutanne i prowadził msze w kościele, to był księdzem i traktował to jak policjant służbe. A do nas przychodził jako zwykły gość.
Zgłoś
Ferben 2012-08-01, 17:24 1
immortaldog napisał/a:

Powinni mieć obroże z tytanu przyspawane na stałe by dzieci mogły rozpoznać pedofila i psychopatę wierzącego w zombie.

Powiedz mi że mój hejtowy komentarz jest bezpodstawny.

W każdej k🤬a pracy bo to tak można nazwać są jakieś czarne owce czy Wy tego niegdy nie wpoicie do tych j🤬ych łbów ? Tak samo koleś na budowie może być pedofilem czy sprzedawca w sklepie. "TO MNIE WK🤬IA"

Proszę o nie usuwanie mojego komentarza by Ci ludzie zrozumieli może o co chodzi na tym świecie.
Zgłoś
Kluska 2012-08-01, 18:28
spójrzcie na tematy "główne" na onecie, wp, czy gdziekolwiek.

"matka madzi"
"odkryto węża przypominającego penisa"
"abp odnośnie pedofili"
"ż🤬dzi przejmują polskę"
"wojewódzki winny"

etc

powiedzcie mi, dlaczego tematy odnoszące się do przetargów i wykrycia nieprawidłowości, czy odnośnie innych malwersacji, tylko "migają" z głównej na naszych czołowych portalach? zostaje sama papka dla bezmuzgów. podsycająca nienawiść między kretynami (jeśli kogoś uraziłem, to mam to w okolicach poważania), którzy dają się manipulować. ale w sumie, za dużo napiszę i popełnią na mnie samobójstwo ;/

dlaczego, tak jak ktoś wspomniał o pedofilach w komentarzach, nie dokonuje się prostych rozwiązań?
kłótniaaaa

dlaczego ktokolwiek chce się kłócić odnośnie wiary? wiara nie jest nauką, jest WIARĄ.
mogę przeliterować, ale chyba to nic nie da ;p

Wiara jest nielogicznym i psychicznie pop🤬lonym zjawiskiem.

podobnie jak pewność siebie, myślenie pozytywne i zdolność do dokonywania czynów heroicznych mimo przeciwności losu i logiki podpowiadającej, że to nie miało sensu.

zgadzam się, że należy rozliczyć się z pedofilami. ale nie z gejami! przecież gejów się nie tyka.
nie!
ksiądz powinien być księdzem, a nie facetem z 2 dzieci...

ale nikomu się nic nie chce itd.

ehhh

lepiej pomarudzić...
polactwo
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 1:18
To mądry facet jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-11, 19:07
olekk napisał/a:

No właśnie, gdzie logika? Zadaję Tobie to pytanie bo raz - nikt tu nie "hejtuje" boga, bóstewka, kreatora, stwórcę czy jak tam zwał ale RELIGIĘ.

Dwa - o ile księża, których znasz nie gw🤬cą ciebie to raczej logiczne, że nie wiesz, że są pedofilami (myślę, że mały odsetek się tym chwali).

Trzy - pedofilia to duży problem kościoła, ten temat nie wziął się znikąd. Jak faktem jest, że przy mniejszej liczbie czarnych mieszkańców w USA więcej afroamerykanów niż białych siedzi w więzieniach tak faktem jest, że duży odsetek księży to pedofile!

Jeśli sobie życzysz z pamięci mogę ci przytoczyć co najmniej 10 dymisji HIERARCHÓW (powtarzam - hierarchów, nie pionków) kościoła ze względu na pedofilię. Raporty (świeckie oczywiście) będące próbą wskazania konkretnej liczby (robione na podstawie tylko przypadków, które wyszły na jaw!!) mówią, że od ok 8-12% (!!!!!!!!!) księży dopuściło się molestowania nieletnich.

Polecam zasięgnąć też do badań psychologicznych nad celibatem i środowiskiem życia księży - nie powiem, że nie dziwota, że tylu z nich lubi ciasne pupy malych chlopców ale przestudiowanie takich badań daje dobry ogląd sytuacji, która jest PATOWA!

Pedofilia wśród księży jest, była i jak nic się nie zmieni BĘDZIE bardzo dużym problemem,

dziękuję, dobranoc!

Jea, w końcu z kimś z kim mogę porządnie pogadać.
1. Immortal wspomniał coś o wierze w zombie, a jakkolwiek nie spojrzeć obraża to moje postrzeganie religii =).
2. Uwierz mi, pedofilia bardzo szybko wychodzi na jaw w małych miasteczkach (w takim teraz sobie mieszkam), więc mam dosyć dużą pewność w tym, co piszę.
3. To akurat jest prawda, aczkolwiek nie można uogólniać. To tak, jakby mówić że każdy Polak kradnie, jest cwaniaczkiem, nie pracuje, pije piwo i jego ideałem jest F. Kiepski.

Zresztą, dzieci mają prawo do miłości, prawda?
Zgłoś