Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Cejrowski o koloratkach
staszkowy • 2012-07-31, 20:23

Dla wszystkich tych ktorzy maja Cejrowskiego za bezmózgiego katola. Otóż,drogie pajace.. - nie : )

Wszystko ofc. na wesolo, ale dowód na to że jest jednak trzeźwo myślącym gościem
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaczy00000 2012-07-31, 20:28 59
Mi się to kojarzy z obrożą ,a nie obrączką
Zgłoś
djoshin 2012-07-31, 20:29 4
pajac to ciebie zrobił a że byleś tak brzydki to stara ciebie podawała do chrztu na widłach i oddała następnie adoptowali cię dwaj panowie nie ubliżaj psi mentlu a klechy to pedofile i złodzieje na szczęście społeczeństwo otwiera oczy na tą bandę zboków
Zgłoś
Kluska 2012-07-31, 20:45 12
w odniesieniu do kwestii - dobrze gada. po kija ksiądz zdejmuje to idąc na miasto? czy
ale do galerii? wstyd...

szkoda, że znowu komentarze zaleje flood bezpodstawnego hejtu.
ale gimbusiarze muszą hejcić. bez tego, nie zbiją konia.
szkoda, że mało osób pisze na necie z sensem...

p.s. polecam książkę Ziemkiewicza - Polactwo.
Zgłoś
think666 2012-07-31, 21:01
Jak ksiądz zdejmuje koloratkę zaczyna przypominać człowieka.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 21:42 12
Powinni mieć obroże z tytanu przyspawane na stałe by dzieci mogły rozpoznać pedofila i psychopatę wierzącego w zombie.

Kluska napisał/a:

szkoda, że znowu komentarze zaleje flood bezpodstawnego hejtu.

Powiedz mi że mój hejtowy komentarz jest bezpodstawny.
Zgłoś
Jedras992 2012-07-31, 21:50
Ma rację z tym, żeby księża nosili koloratkę nawet jak są "prywatnie". Sam jadąc pociągiem w przedziale w księdzem, nawet mimo tego, że jestem niewierzący, chętnie bym podyskutował na jakiś temat.
Zgłoś
preliator 2012-07-31, 21:53
Nie jestem katolikiem, ale też uważam, że dobrze gada. Wierni muszą być wymagający wobec kleru, inaczej księża nadużywają zaufania, na boku kochanki, samochody itp.
Zgłoś
staszkowy 2012-07-31, 22:00 7
immortaldog napisał/a:

Powinni mieć obroże z tytanu przyspawane na stałe by dzieci mogły rozpoznać pedofila i psychopatę wierzącego w zombie.

Powiedz mi że mój hejtowy komentarz jest bezpodstawny.

Twój komentarz jest bezpodstawny.

Zarzuciłeś tylko błotem wobec kleru, a gdzie jakieś fakty tudzież inne 'podstawy' co to takiego hejtu? : )
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 22:02 1
staszkowy napisał/a:

Twój komentarz jest bezpodstawny.

Zarzuciłeś tylko błotem wobec kleru, a gdzie jakieś fakty tudzież inne 'podstawy' co to takiego hejtu? : )

google mówi że mam 40000 faktów i podstaw na rok.
Zgłoś
staszkowy 2012-07-31, 22:24 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 22:26 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
staszkowy 2012-07-31, 22:35 9
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 22:36 12
staszkowy napisał/a:

Sorry, liczyłem na konstruktywną konwersacje
wybacz, zły adres

Tak, masz zły adres. Zamiast pedofile3majasierazem.pl wpisales sadistic.pl
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 22:37 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem