👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ma to jak odwoływania się do religii katolickiej w czasie debatowania o polityce
JKM dobrze prawi, w tych wyborach na niego jeszcze nie zagłosuję, bo mnie "kupił" Palikot tekstem o gw🤬cie, ale w następnych czemu nie
A co do rzekomej "wojny" z narkomanią, to polecam na ten temat bardzo ciekawy dokument: How to Make Money Selling Drugs

JKM dobrze prawi, w tych wyborach na niego jeszcze nie zagłosuję, bo mnie "kupił" Palikot tekstem o gw🤬cie, ale w następnych czemu nie

A co do rzekomej "wojny" z narkomanią, to polecam na ten temat bardzo ciekawy dokument: How to Make Money Selling Drugs
Konfrontacja na poziomie .Bez ubliżeń ,wytykania . Tacy ludzie są teraz potrzebni . Dziękuję ,dobranoc .

Cejrowski dał tutaj wyraz temu, że NIGDY nie rozumiał światopoglądu Korwina, bo on od 20 - 30 lat poglądów nie zmienił i chwała mu za to. Nowa Prawica ma mój głos.
Dodam jeszcze, że jak ktoś tu skretyniał to właśnie Cejrowski. Gość dobrze mówił (kiedyś), teraz ta wiara rzuciła mu się na mózg. I nie mam nic przeciwko katolikom, jednak po muzułmanach bardzo dobrze widać do czego prowadzi fanatyzm. Tak więc we wszystkim potrzeba umiaru. A co do narkotyków to Korwin trafił w sedno. Skoro Cejrowski tak wierzy w Boga, to powinien wiedzieć, że dostaliśmy WOLNĄ WOLĘ i nikomu nie powinno się odbierać możliwości zaćpania się na śmierć (jest większa szansa, że się nie rozmnoży).
Dodam jeszcze, że jak ktoś tu skretyniał to właśnie Cejrowski. Gość dobrze mówił (kiedyś), teraz ta wiara rzuciła mu się na mózg. I nie mam nic przeciwko katolikom, jednak po muzułmanach bardzo dobrze widać do czego prowadzi fanatyzm. Tak więc we wszystkim potrzeba umiaru. A co do narkotyków to Korwin trafił w sedno. Skoro Cejrowski tak wierzy w Boga, to powinien wiedzieć, że dostaliśmy WOLNĄ WOLĘ i nikomu nie powinno się odbierać możliwości zaćpania się na śmierć (jest większa szansa, że się nie rozmnoży).
w kwestii marihuany jestem po stronie pana Korwina.. Marihuana jest powszechnie dostępna i wszyscy o tym dobrze wiemy. Ci co palą i tak będą palić i czy będą mieli towar z legalnego źródła czy też nie i tak będą użytkować. Natomiast jeśli chodzi o kwestię wzrostu liczby ludzi palących po ewentualnej legalizacji to istnieje duża szansa ,że nie przybędzie jakaś duża grupa zwolenników palenia. Gdyby ktoś chciał to by znalazł dostęp to merry

Lubie Cejrowskiego ale czasami tak pieprzy że szkoda słuchać. Wszędzie wciska ten swój zasrany katolicyzm (gdyby miał się czym chwalić). Ja jestem wierzący ale katolikiem nigdy bym się nie nazwał, większość tych wszystkich doktryn jest bez sensu. Może i sam katolicyzm nie jest zły ale współczesny kościół zupełnie go wypaczył. A co do Korwina to chłop ma racje. Mądrze gada, marihuana powinna być legalna, co komu do tego co inny bierze, nie jego interes...
głosowałem na Korwina i tak zostanie mam nadzieje że ludzie przejrzą na oczy i zobaczą że to kumaty gość który wie co mówi

Panie Cejrowski, Pan się weźmie za kręcenie programów, to Panu najlepiej wychodzi....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie