👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cejrowski jakoś na to odpowiedział?
Swoją drogą. Ktokolwiek kiedykolwiek 'zgasił' Korwina? Albo rzeczywiście umie czarować, albo on zawsze ma rację :O
Swoją drogą. Ktokolwiek kiedykolwiek 'zgasił' Korwina? Albo rzeczywiście umie czarować, albo on zawsze ma rację :O

1:0 dla JKM. Mądry człowiek, jedyny polityk któremu ufam i jedyny człowiek który jest w stanie uratować jeszcze Polskę. No ale naród woli Kaczorów Donaldów - PO i PiS...

Korwin dobrze mówi, jaki to ma związek z katolicyzmem. Każdy człowiek jest (powinien) być wolny i sam decydować o swoim życiu. To ograniczanie wolności drugiego człowieka jest grzechem!
Lubię obu, i choć często JKM słusznie prawi
to ta jego koncepcja wolnego dostępu do wszystkiego czego dusza zapragnie jest mocno naciągana (czyżby to było oczko puszczone w stronę młodych?). Natomiast bardzo mądrze mówi o rodzinie, rodzicach i dzieciach. Nie jestem absolutnie za biciem dzieci, ale faktycznie kiedyś chyba było lepiej, a niedługo to już nawet nie będzie mamy i taty, tylko rodzic 1 i rodzic 2 jak we Francji.

Szczerze mówiąc nie znam się zbytnio na polityce(Lewica?Prawica?WTF?)
Ale jak miałbym zagłosować,to po zastanowieniu oddałbym na JKM,rzygam pisem i peo i nie rozumiem ludzi tak jakby nie było innej alternatywy
Ale jak miałbym zagłosować,to po zastanowieniu oddałbym na JKM,rzygam pisem i peo i nie rozumiem ludzi tak jakby nie było innej alternatywy

Choć bardzo lubię Cejrowskiego to idąc tokiem jego rozumowania należałoby prawnie zakazać grzeszenia.
Argumenty Korwina dużo celniejsze.
Argumenty Korwina dużo celniejsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie