📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Dajmy w końcu szansę tym, którzy nie mogli dojść do głosu przez tyle lat. Zagłosujmy! Co Nas gorszego może czekać? Od Rudego?
Dzięki Bogu korwiniści są tylko w internecie, ciekawe jak byście mówili o legalizacji jakby na przykład dziecko któregoś z was zostało ćpunem. Natomiast jeśli chodzi o wasz ukochany kapitalizm to gdyby nie on dziś nie byłoby wielkich korporacji i rządów blokujących przedsiębiorców. Prawda jest taka, że cały ten aktualny burdel jest dzieckiem liberalizmu, ale żeby zdawać sobie z tego sprawę powinno się czytać również książki które nie były napisane przez waszego ukochanego "krula".
narodowiec68 napisał/a:
Dzięki Bogu korwiniści są tylko w internecie, ciekawe jak byście mówili o legalizacji jakby na przykład dziecko któregoś z was zostało ćpunem. Natomiast jeśli chodzi o wasz ukochany kapitalizm to gdyby nie on dziś nie byłoby wielkich korporacji i rządów blokujących przedsiębiorców. Prawda jest taka, że cały ten aktualny burdel jest dzieckiem liberalizmu, ale żeby zdawać sobie z tego sprawę powinno się czytać również książki które nie były napisane przez waszego ukochanego "krula".
a ja tam jestem za dostepem do wszystkiego, broni, trawy, dragow itp...tylko do tego np. wprowadzic prawo ktore za sprzedaz np. bronii, dragow itp dzieciom czy osobom ponizej 20 lat karze takiego goscia na kilkanascie np. lat. do tego za bezpodstawne uzycie bronii czy w celu ataku na kogos tez wysopka kara.
co do narkomanow, jesli ktos sie zacpa to trudno, lepiej dla ludzkosci, im wiecej idiotow przedawkuje tym lepiej, mniej ludnosci, wiecej miejsc pracy:d
co do narkomanow, jesli ktos sie zacpa to trudno, lepiej dla ludzkosci, im wiecej idiotow przedawkuje tym lepiej, mniej ludnosci, wiecej miejsc pracy:d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie