Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 2021-11-06, 12:07 13
No nie powiem, zacne
Zgłoś
Kriski 2021-11-06, 12:14 31
Fejkiem trąci.
Zgłoś
mygyry 2021-11-06, 12:56 3
Marsz niepodległości wcześnie w tym roku
Zgłoś
baronturbina 2021-11-06, 13:33
Lodzia, masz drugie pieo odemnie. Liczę na to ze mi fotę cyckow wyslesz.
Zgłoś
Payan 2021-11-06, 13:57 14
baronturbina napisał/a:

Lodzia, masz drugie pieo odemnie. Liczę na to ze mi fotę cyckow wyslesz.

zdziwisz się, jak ci małego wyśle
Zgłoś
konto usunięte 2021-11-06, 14:09 8
Pajan napisał/a:

Hahahaha... prawda, bo to facet jest.
Zgłoś
Spqr86 2021-11-06, 14:23
Pajan napisał/a:

Alvin duzego o watts Bessie
Zgłoś
lososito 2021-11-06, 14:24 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jarokwakin 2021-11-06, 14:38 1
mygyry napisał/a:

Marsz niepodległości wcześnie w tym roku

Raczej Diwali.
Zgłoś
TylerPL 2021-11-06, 15:06 5
Z 5 lat temu na Sylwestra miałem podobnie - rakieta poleciała z 5m do góry i skręciła prawie pod kątem prostym i wleciała w ścianę budynku po drugiej stronie ulicy - piętrową kamienicę, w której ludzie stali na balkonie podziwiając spektakl noworoczny. Było blisko okna, całe szczęście nic się nie stało, jednakże moja reakcją na to był niekontrolowany napad śmiechu! Brechtałem się kilka dobrych minut. Jednym słowem strzelanie w sąsiadów to ubaw po pachy!
Zgłoś
djzielak 2021-11-06, 18:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ozesz_kurnasz 2021-11-06, 21:59 1
Zgłoś
erotyczny 2021-11-06, 23:04 3
Kriski napisał/a:

Fejkiem trąci.

25 lat temu podobna sytuacje miałem z bratem starszym.
Mieszkaliśmy w wieżowcu na 6 pietrze. Brat miał głupi pomysł i jakąś tam rakietkę wystrzelił z balkonu. Niestety, rakieta poleciała na balkon (8 piętro) stojącego obok wieżowca. Schowaliśmy się szybko w mieszkaniu i żaluzje zasłoniliśmy w oknach. Jakaś pani wyszła na balkon i dłuższa chwile się rozglądała bo nie mogła w to uwierzyć.
Także, jest to do zrobienia.

Zgłoś
Robciu_PL 2021-11-08, 12:26
Kriski napisał/a:

Fejkiem trąci.

to nie fejk ziomek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem