kocham chore sceny przy śniadaniu
Sun Zi
podpis użytkownika
Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe.Sun Zi
To jest nieźle poj🤬e
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Uprasza się autora o niezwłoczne zgłoszenie się na ostry dyżur psychiatryczny.
Potrzeba będzie wiele lat terapii, elektrowstrząsów i ciężkich psychotropów. Możliwe, że wskazana będzie również lobotomia.
-Ernest Hemingway
Potrzeba będzie wiele lat terapii, elektrowstrząsów i ciężkich psychotropów. Możliwe, że wskazana będzie również lobotomia.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
K🤬a, chyba się starzeje.

podpis użytkownika
Mnie nie interesuje prawo, mnie interesuje sprawiedliwość.

Jezus, wspaniałe.
Ludzie, to jednak mają fantazję. Liczyłam, że ją zjedzą, a tu taka niespodzianka.
Ludzie, to jednak mają fantazję. Liczyłam, że ją zjedzą, a tu taka niespodzianka.
Pomysł wzięty chyba z filmu "Nie oddychaj" z 2016r. tam się taki motyw przewija, polecam

weltmajster napisał/a:
nie chcesz wiedzieć..Tylko co jeśli to facet by im zabił dziecko?
Jakiś czas temu widziałem taki film... A w sumie, nieważne

podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!

mirkselv2 napisał/a:
W końcu doczekałem się dobrego contentu od Ratoshiego
Mam nadzieję, że dzięki temu możesz umierać, zrobisz to w przeciągu tygodnia nagrywając wszystko na kamerę i umieszczając w testamencie zapisek z prośbą o umieszczenie tego filmu na sadolu i pasami do konta.
Pozdrawiam.

E tam. W archiwum x była odcinek o rodzinie, która lubiła swoje geny. Tutaj nie dość, że dopuścili do skażenia puli genowej, ciesząc się z tego, to domniemując n-te pokolenie powinni gorzej wyglądać.
Ratoshi, może nie jestem fanem Twojej twórczości, ale za to powinieneś dostać litra Wyborowej i ogórki.
To jest tak dobre, zacne i powinno być wdrożone w ustawie przeciw pijanym kierowcom.
To jest tak dobre, zacne i powinno być wdrożone w ustawie przeciw pijanym kierowcom.
podpis użytkownika
"Prawda jest tylko jedna - konkretna"