konto usunięte
2013-02-16, 19:20
Ja mam pytanie, który płyn do zmywania jest najlepszy?
konto usunięte
2013-02-16, 19:48
A ja dziś kupiłem 40litr ropy verva za 4zł za litr na lewo
A w sumie młody dobrze gada tak mi sie wydaje tylko
sila nabywsza pieniadza w UK jest wiele wyzsza niz w PL ale koszt zycia wiele wyzszy niz w PL, mortgage+rachunki+PALIWO etc, za £6.19 na godzine, standard 3 osobowa rodzina ona na pol etatu bo dziecko. Prosze odpowiedz jak przezyc? wylaczajac Londyn oczywiscie.
Prosze nie niewszaj ludziom w glowach bo tak wesolo to nie jest, chyba ze mieszkasz domu 3 pokojowym i w kazdym pokoku tez 3 osobowa rodzina bo takie sa standardy zycia polakow w UK, w PL bys na to nie poszedl bo by Cie cale miasto albo wies obgadala, a tu nikt Cie nie zna i jest OK,
A ty w ilu mieszkasz?
Pozdrawiam, w UK od 1996,
A kto niektórym wam up powiedział że ten gość mieszka za granicą...?
Dlaczego tak jest? Bo mamy złodziejskie podatki które nie dość że uprzykrzają życie podatnikom, to jeszcze zabijają gospodarkę. Każdy początkujący ekonomista wie że podnoszenie podatków tylko do pewnego stopnia przynosi większe zyski, czasem jak się przekroczy pewną barierę to dalsze podnoszenie podatków zmniejsza wpływy do budżetu z tego tytułu, a dodatkowo "zabija gospodarkę" zmniejszając obrót na rynku. Dziękuje, teraz wiecie co trzeba zmienić w naszym kraju - ministra finansów i jego kolegów.
konto usunięte
2013-02-16, 21:25
Jeszcze jakbyś mógł podać ceny ubezpieczeń samochodów w uk albo ich utrzymania (wymiany paska rozrządu, płynów itp.) geniuszu...
konto usunięte
2013-02-16, 23:02
nie lubisz polityków i benzyny? to nie głosuj i kup sobie hulajnogę...