Miałem nadzieje że ją wycieraczką sprzątnie....
podpis użytkownika
ZERO TOLERANCJI
Małe murzynki rodząc się są mocno owłosione. Następnie, przy rytuale podobnym do chrztu są opale palnikiem, stąd brudny kolor ich skóry. Czytała Krystyna Czubówna
Can't touch this!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ale jaka inteligencja od niej bije.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
hellbwoi napisał/a:
Kanapkę z kupą ma?
To się nazywa hamburger, mcdonaldzie to maja ale podobno kupa ma więcej wartości odżywczych.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/
Wiecie co? Już mi się przejadły te rasistowskie filmy
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

Mogła wziąć kamień! Ale nie, trzeba parę milionów lat poczekać...

sam bym op🤬lił takiego kebsa wołowego Polskiego w bułce z sosem ostrym jak sk🤬ysyny i zimną ale too w c🤬j zimną pepsi w puszce
K🤬a
K🤬a
Jeszcze nikt nie wj🤬 tego śmiesznego typa co "nie dla psa kiełbasa" i w ogóle, Testawiron czy jakoś k🤬a tak śmiesznie go nazywają.
podpis użytkownika
Sialallalala