👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To nie chciwość, tylko debilizm. Nawet bycie chciwym wymaga inteligencji i zdolności kalkulowania
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Pomysły na następne akcje społeczne policji w Kielcach:
- zbadaj wskaźnik THC w swoim siuwaksie
- sprawdź czy twoja galerianka z gimnazjum nie ma HIVa
- zbadaj wskaźnik THC w swoim siuwaksie
- sprawdź czy twoja galerianka z gimnazjum nie ma HIVa
Czekam na darmowe sprawdzanie trzeźwości, może ktoś chce sprawdzić jak dobra jest jego amfa znajda się i tacy co i będą chcieli sprawdzić jakość sprzedawanego paliwa.

Amerykański trick - ogłaszają, że dana osoba wygrała na loterii - a daną osobą jest poszukiwany listem gończym. Kretyni wychodzą tylnymi drzwiami prosto do więźniarki.
mateusos - na posterunku policji jak wejdziesz możesz poprosić o darmowe badanie alkomatem.
Wszystko jest fajnie i spoko póki nie przyjedziesz swoim samochodem siedząc za kierownicą :v
Wszystko jest fajnie i spoko póki nie przyjedziesz swoim samochodem siedząc za kierownicą :v

grauper napisał/a:
mateusos - na posterunku policji jak wejdziesz możesz poprosić o darmowe badanie alkomatem.
Na wszelki wypadek parkuję dalej.
TB303 napisał/a:
To nie chciwość, tylko debilizm. Nawet bycie chciwym wymaga inteligencji i zdolności kalkulowania
Nie, sama chciwość niczego nie wymaga. Bowiem ta, nie definiuje tego, że komuś się coś uda. Oszustwo, udane kombinowanie, to wymaga sprytu, a chciwość, która jest silniejsza od minimum rozsądku to czysta, nie skalana myśleniem głupota.
a jakieś źródło, że to było w kielcach? Bo jakoś nie kojarzę w tym roku takiej akcji jeszcze. Ale w np. Krakowie już tak, była kilka dni temu. I w kilku innych miescinach.
O ty podły ty...
O ty podły ty...
TB303 napisał/a:
bycie chciwym wymaga inteligencji? Czyli nie można być chciwym debilem? no serio, jak to niby idzie w parze?! pierwszy raz widze totalnie głupi komentarz, poparty tyloma piwami :OTo nie chciwość, tylko debilizm. Nawet bycie chciwym wymaga inteligencji i zdolności kalkulowania
PrzemasNaIbizie napisał/a:
pierwszy raz widze totalnie głupi komentarz, poparty tyloma piwami :O
Chyba mało moich komentarzy czytałeś

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie