Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Janusz_k 2025-01-30, 20:22
joti napisał/a:

Wyjaśni mi ktoś co wybucha w tej chińskiej kanalizacji?
Przecież otwarta kanalizacja to kanalizacja tzw. burzowa,

Nie, sanitarna jest też otwarta, u nas jest podobnie. U nich wyższe temp to i szybciej się rozkłada stąd więcej metanu niż u nas.
Resztę sobie juz sam dośpiewaj, i te wybuchy to nie wyjątek tylko reguła u nich, już wiele filmików takich było, fruwające pokrywy na kilkadziesiąt metrów to standard.
Zgłoś
cedrikk 2025-01-30, 20:24 1
Rodzina się nie wyplaci za te auta przez 2 następne pokolenia...
Zgłoś
winnywalen 2025-01-30, 20:50
cesarz1982 napisał/a:

J🤬iutki będzie do końca zycia gołymi rękami w kopalni kobalt do elektryków kopał aby spłacić szkody😌

Pomyliłeś Chiny z Koreą Północną
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-01-30, 21:31
Dobry Zdzisiek z niego, poczuł smród i postanowił TEMU zaradzić

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
Jarazz 2025-01-30, 21:35 1
Maly sadol. Jak władza nie zakończy jego nędznego życia przedwcześnie to widzę dla niego świetlaną przyszłość
Zgłoś
BazantSzary 2025-01-30, 21:53 1
WKND napisał/a:

Ja za dzieciaka kopałem dziurę, żeby dokopać się do Chin. Nie wiedziałem, że chińskie gówniaki też pragną dostać się do Polski, ale mają rozmach sk🤬isyny.

Po drugiej stronie od Polski, jest niestety tylko oceaniczne wysypisko złomu NASA.
Zgłoś
WKND 2025-01-30, 22:44
BazantSzary napisał/a:

Po drugiej stronie od Polski, jest niestety tylko oceaniczne wysypisko złomu NASA.

Tak coś czułem, że popkultura robiła mnie w c🤬ja. To tłumaczy czemu im głębiej kopałem tym bardziej mokro się robiło

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
PabloSkills 2025-01-30, 22:44
Młody dostanie wp🤬l i będzie bezdomny
Zgłoś
Sascha 2025-01-30, 22:45
Co oni tam żrą, że mają taką wybuchową dwójkę ?!
Zgłoś
bezrencz 2025-01-30, 23:42
WKND napisał/a:

Ja za dzieciaka kopałem dziurę, żeby dokopać się do Chin. Nie wiedziałem, że chińskie gówniaki też pragną dostać się do Polski, ale mają rozmach sk🤬isyny.

Dogadajcie sie - ty zaczniesz u nas, on u siebie i spotkacie sie w polowie😁
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2025-01-30, 23:45
Ale pięknie jeblo, ma gówniak rozmach.
Zgłoś
trawa 2025-01-31, 0:07
Jebło jak w kopalni Wujek
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-01-31, 0:25 1
pazuzu napisał/a:

Też się nad tym zastanawialem i mam kilka wyjaśnień.
1. Możliwe że okoliczne domy/przyczepy kampingowe w których mieszkają ludzie chcą c zaoszczędzić wylewają swoje szambo do to studzienek burzowych i przy braku deszczu przez dłuższy czas to wszytsko tam paruje.
2. Może być tak że metan bierze się ze zwykłych organicznych resztek, liście, trawa, martwe zwierzęta i znowu przy braku czyszczenia takich kanałów, i braku deszczu to wszytsko tam leży i gnije.
3. Nieszczelność kanalizacji
4. wszytskie powyższe na raz 🙂
Pewnie młody już ma zapewniony etat do końca życia w TEMU 🙃

Głównie punkt 2. Kiepski obieg grawitacyjny, brak wystarczającej ilości przepompowni, brak systemów wymuszonej wentylacji, długie odcinki bez przyłączy, przez co część sieci pracuje, jak osadniki i w efekcie zbierają się gazy. Najwyraźniej, władze niektórych miast, niezbyt, o to dbają. W każdym razie, dzieciak powitał Rok Węża z rozmachem. 😂
Zgłoś
SVETER 2025-01-31, 0:26 1
u minie w okolicy też kiedyś jakiś patusiarski dzieciak zrobił strat na kilka milinów, w zwykły dzień fajerwerką podpalił halę produkcyjną, ja też wyj🤬em w swoim życiu setki petard ale nigdy nic nie rozj🤬em nikomu
Zgłoś
jazeck 2025-01-31, 2:45
Co oni trzymają w tych studzienkach, że to tak wybucha??? Metan może ok, ale jakby była wentylacja nie było by problemu raczej. Gdzie takie rzeczy w europie się działy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie