@joti: Chinole leją odpady ropopochodne i chemiczne do kanalizy na potęgę. To co u nas trafia do rzek tam trafia do kanalizacji.
podpis użytkownika
wyje wyje wyj🤬e mam
joti napisał/a:
Wyjaśni mi ktoś co wybucha w tej chińskiej kanalizacji?
Przecież otwarta kanalizacja to kanalizacja tzw. burzowa, spływa z niej to co jest na ulicach, a kanalizacja sanitarna jest w zamkniętych rurach i nawet jakby udało się taką uszkodzić petardą, to i tak nie ma szans żeby w tym samym momencie powstała gazowa mieszanka wybuchowa.
gazowa mieszanka wybuchowa metanu i tlenu oczywiście.
To nie burzowa, a ściekowa tyle że są tam mocno zagęszczone aglomeracje i średnicę kolektorów ściekowych przekraczają 3m
Ciekawe czy trafi na "wakacje pracy". Jak sam odpalił petardę to i łopatę ogarnie
WKND napisał/a:
Ja za dzieciaka kopałem dziurę, żeby dokopać się do Chin. Nie wiedziałem, że chińskie gówniaki też pragną dostać się do Polski, ale mają rozmach sk🤬isyny.
Przez brak wiedzy zalałbyś całą Polskę, bo dokopałbyś się do oceanu a nie do Chin.
W Polszy nigdy by go nie dorwali, chyba że sam by się zgłosił. A w Chinach na gorąco łapią, dlatego tam nie ma złodziei...
Hehe no i publiczna. Pewnie z rodziną kilka pokoleń wstecz. Tam życie ostre jak maczeta.