Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JasioWędrowniczek 2025-01-31, 4:11
Widzę w nim potencjał.
Zgłoś
grodi 2025-01-31, 11:09
@joti: Chinole leją odpady ropopochodne i chemiczne do kanalizy na potęgę. To co u nas trafia do rzek tam trafia do kanalizacji.

podpis użytkownika

wyje wyje wyj🤬e mam
Zgłoś
MYKELE 2025-01-31, 11:54
joti napisał/a:

Wyjaśni mi ktoś co wybucha w tej chińskiej kanalizacji?
Przecież otwarta kanalizacja to kanalizacja tzw. burzowa, spływa z niej to co jest na ulicach, a kanalizacja sanitarna jest w zamkniętych rurach i nawet jakby udało się taką uszkodzić petardą, to i tak nie ma szans żeby w tym samym momencie powstała gazowa mieszanka wybuchowa.
gazowa mieszanka wybuchowa metanu i tlenu oczywiście.

To nie burzowa, a ściekowa tyle że są tam mocno zagęszczone aglomeracje i średnicę kolektorów ściekowych przekraczają 3m
Zgłoś
ogmajk 2025-01-31, 13:47
Ciekawe czy trafi na "wakacje pracy". Jak sam odpalił petardę to i łopatę ogarnie
Zgłoś
Jacson 2025-01-31, 15:51
WKND napisał/a:

Ja za dzieciaka kopałem dziurę, żeby dokopać się do Chin. Nie wiedziałem, że chińskie gówniaki też pragną dostać się do Polski, ale mają rozmach sk🤬isyny.

Przez brak wiedzy zalałbyś całą Polskę, bo dokopałbyś się do oceanu a nie do Chin.
Zgłoś
guliusz 2025-01-31, 23:49
Jeblo to jeblo
Zgłoś
eremce 2025-02-01, 3:10
U nich w kanałach to na bank dziki ogień plynie.
Zgłoś
specjal01 2025-02-01, 17:55
W Polszy nigdy by go nie dorwali, chyba że sam by się zgłosił. A w Chinach na gorąco łapią, dlatego tam nie ma złodziei...
Zgłoś
cezar910426 2025-02-03, 11:32
Hehe no i publiczna. Pewnie z rodziną kilka pokoleń wstecz. Tam życie ostre jak maczeta.
Zgłoś