Mam nadzieję że mojkostka USB była w innym kontenerze
Mam nadzieje, ze moje murzynskie dildo, było w innym kontenerze ....
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
"Chiński port załadunkowy"
Nie chiński tylko tajwański
"W czwartek 3 czerwca w mediach społecznościowych na Tajwanie pojawiło się nagranie wideo, na którym widać, jak w porcie Kaohsiung (Tajwan) wali się potężny dźwig kontenerowy, a pracownicy salwują się ucieczką, ratując życie."
"O godzinie 11.00 we czwartek policja otrzymała zgłoszenie o zawaleniu się suwnicy w stoczni kontenerowej Yang Ming Marine Transport Corp. w porcie Kaohsiung przy nabrzeżu 70, podała lokalna telewizja TVBS. Tuż przed wypadkiem, kontenerowiec obsługiwany przez Orient Overseas Container Line (OOCL), niebezpiecznie zbliżył się do doku, po czym zderzył się z suwnicą kontenerową."
Janusz_k napisał/a:
"Chiński port załadunkowy"
Nie chiński tylko tajwański
"W czwartek 3 czerwca w mediach społecznościowych na Tajwanie pojawiło się nagranie wideo, na którym widać, jak w porcie Kaohsiung (Tajwan) wali się potężny dźwig kontenerowy, a pracownicy salwują się ucieczką, ratując życie."
"O godzinie 11.00 we czwartek policja otrzymała zgłoszenie o zawaleniu się suwnicy w stoczni kontenerowej Yang Ming Marine Transport Corp. w porcie Kaohsiung przy nabrzeżu 70, podała lokalna telewizja TVBS. Tuż przed wypadkiem, kontenerowiec obsługiwany przez Orient Overseas Container Line (OOCL), niebezpiecznie zbliżył się do doku, po czym zderzył się z suwnicą kontenerową."
Tajwan - Republika Chińska
Driver19cm napisał/a:
Mam nadzieje, ze moje murzynskie dildo, było w innym kontenerze ....
Ja też. Tyle o nim opowiadałeś...
Gospodarka Chin się wali, uchwycone na aparacie xiaomi w 4K
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ceny nowych dysków SSD idą w górę jak i innych podzespołów..
_Yarko_ napisał/a:
Przesyłki raczej nie będą dostarczone na czas.
Podejrzewam, że to co znajduje się pod tym dźwigiem dotrze szybciej do odbiorcy, niż mój polecony do Warszawy.
Żeby tak cała j🤬a chińska gospodarka jebnela na dno.
Wasze ksjałomi zamówione na ali niestety do was nie dotrze...
Fx12
2021-06-04, 10:02
Ubezpieczyciel płakał jak oglądał...
Już wiem dlaczego nie dostałam paczki z Alie