typ ze skutymi rękami sp🤬olił bo miał do czynienie z dwoma leniwymi lamusami i wiekowym starcem... ochrona k🤬a...

A ochrona spokojnie na ruchome schody i pyk do góry, w końcu 21 wiek

podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
Co się będą przemęczać, cyk na ruchome schodki i jedziemy powoli jakoś

Legenda głosi, że wrócił po koszulkę, założył i wtopił się w tłum.
Ochrona k🤬a.
A każdy ochraniacz musi mieć grupę inwalidzką,bo "Pracodawcy" oszczędzają na składkach i podatkach. Bo stwarzają chronione miejsca pracy,k🤬a.
Staje taka do przetargu i wygrywa bo ma najmniejsze koszty. A potem na ochronie w szpitalu ochraniacz po udarze lewostronnym, niedowład i bełkotliwy kontakt(problemy z mową). I c🤬j to kogo obchodzi i ma wyj🤬e na to że to jest po prostu jakiś k🤬a żart.
I niech ktoś zaprzeczy ,że polscy "przedsiębiorcy" nie są kreatywni w omijaniu przepisów.
A każdy ochraniacz musi mieć grupę inwalidzką,bo "Pracodawcy" oszczędzają na składkach i podatkach. Bo stwarzają chronione miejsca pracy,k🤬a.
Staje taka do przetargu i wygrywa bo ma najmniejsze koszty. A potem na ochronie w szpitalu ochraniacz po udarze lewostronnym, niedowład i bełkotliwy kontakt(problemy z mową). I c🤬j to kogo obchodzi i ma wyj🤬e na to że to jest po prostu jakiś k🤬a żart.
I niech ktoś zaprzeczy ,że polscy "przedsiębiorcy" nie są kreatywni w omijaniu przepisów.

zwierzak30 napisał/a:
Ochrona k🤬a.
Ej k🤬a ale jednak go skuli

Co za nieudacznicy, pewnie nawet w Straży Miejskiej ich nie chcieli.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Wstyd mi za moje miasto w c🤬j xD co za niedołężni ludzie na tej j🤬ej stacji pracują....