👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wrocławianin na temat dróg i chodników nie powinien sie wypowiadać
Zwłaszcza, że mu większość niemcy wybudowali
Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć.

Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć.

To raczej srajtaśma od tej kaczki w prawym górnym rogu. Proporcjonalnie by się zgadzało

"Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć." czy ja wiem ... często jestem we Wrocławiu i jakoś nigdy nie uważałem go za piękne miasto

Polnischefuhrer napisał/a:
"Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć." czy ja wiem ... często jestem we Wrocławiu i jakoś nigdy nie uważałem go za piękne miasto
No faktycznie, ty jesteś ekspertem od urbanistyki, piękna i estetyki.

2Deem@
Toż to już ozorków nie sosnowiec. Ten kto z łódzkiego ten zrozumie.
Toż to już ozorków nie sosnowiec. Ten kto z łódzkiego ten zrozumie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie